Emirinannesi73 ElifB08 hayırlı olsun sağlıcakla evladınızı büyütün inşallah darısı tüm anne adaylarına ve bana inşallah😍🤲🏼 benim 39 +4 de bitti çok sabırsızım bir an önce doğurmak istiyorum artık 😊
ElifB08 Emirinannesi73 Bende sizin gibiydim çevrem sürekli sen hala doğurmadın mı diyordu, üstüne büyük bi karnım vardı 😅 ama hiç beklemediğim bi günde doğum gerçekleşti 🥰 inşallah mis gibi doğumlarınız olsun 🤲🏼
Hilalyrdkl mesfils evet İnstagramda da bunu kullanıyorum . Mesajlarım diğer istek kısmına da baktım ama mesaj yok görünüyor
AsilveAnnesii ElifB08 ne güzel yazmışsınız buradaki hamişlere moral oldunuz, bebişinizle beraber sağlıklı huzurlu bir ömrünüz olsun inşallah ♥️
Hilalyrdkl ElifB08 bende 38+2yim. Benek çok hareketli gerilip duruyor canımı yakıyor . Ve alt bölgede bıçak saplanır gibi ağrılar oluyor sürekli . Bu ne biliyo musunuz acaba ?
ElifB08 Acemianne__ Çok teşekkür ederim sizlere böyle güzel yansıtabildiğim için 🥰 çok şükür darısı bütün hamişlerimize olsun 🥰
ElifB08 guzelbebegimmmmm Aslında hissettiklerimiz o kadar aynı ki bütün doğum yapmış anneler olarak , çokta mucizevi 🥺 Ebe doğum videomu çekmiş keşke size gösterebilsem 🥰🌸
ElifB08 Prens1prenses2 Yaa çok hoşsunuz teşekkür ederim 🥰🥰 Bol bol inşirah okumanızı tavsiye ederim ben sancılarımı çekerken öyle yaptım Rabbim bir şekilde yardım ediyor 🤲🏼🥲
ElifB08 Hilalyrdkl eğer normalden farklıysa kendinizi dinleyin derim. Ağrı bi gidip bi geliyorsa doğum sancıları olabilir
Minammm ElifB08 çok korkuyorum normal doğumdan okurken bile o anı yaşadım resmen o gücü bulamıyorum kendimde 😓
ElifB08 Minammm Emin olun hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz 🥰 ama o an gelip çattığında içinizdeki güce hayran kalacaksınız 🙏🏻