Sonunda doğurdum dün kontrol için gittim hastaneye ve 4 cm açılman var dediler nst de de sancim vardı ama ben hissetmiyodum yatış yapicaz dediler ama suni sancı dan korktuğum için kabul etmeyim imza atıp eve gidip kendi sancimin gelmesini bekledim ve gece 2 buçuk da hafif hafif 10 dakikada Bi gelen sancimla uyuya kaldım saat 5 de bi sanciyla uyandım eşimi uyandırdım görümcem de benim yanımda olmak için bizde kalıyordu hep beraber hastaneye gittik ve 5 6 cm dediler 2 3 saat içinde tam açılma oldu ama o sancılar varya su an düşünmek bile istemiyorum neyse çatala aldılar başlasın ikinma Allahım cok zor 😭neyse ıkındim Bi kaç kez ve doğdu oğlum cok sukur ben korkuyla bitti mi diye soruyorum ve dikiş atılma vakti geldi bu benim ikinci gebeliğim ama ilkinde dikiş atılmasını hiç hissetmedim bunda iliklerime kadar hissettim oyle bağırıyorum ki tabi doktor da bana kızıyor bağırma cekme kendini diye su an odadayiz oğlum uyuyor bende ara ara gelen sancılar la ve dikiş yanmalariyla uğraşıyorum kim ne derse desin doğum cok zor açık olmak gerekirse o sancı o ikinma o cikis anı kimi diyor ilkden sonraki doğumlar kolay olur diye ama alakası yok ister 10 tane doğur hepsi aynı bence sonuçta Bi can çıkıyor içinden Allah bütün hamilelere güç kuvvet versin Bi avazda kurtarsın insallh sormak istediğiniz bisey varsa cevaplayabilirim