Sabah damar yolu açıldı 7 buçukta. Sonra ameliyathanede belden igne yapıldı fazla ağrımiyor. Geceden actim sabah kustum,orda da ögürdum.Serum verildi.Tansiyonum düştü. Ben kesilme dikilme hissetmedim ama karnima bastirdilar bebek büyük zor çıktı dediler.3450 idi 4 gün evel 4100 çıkınca doktor şaşırdı,fisildama oldu ben korktum .Bebegim ağlıyordu.Odyaa gitti ve sonra ben geldim odaya bebegi gören hemsire direk bebeğinizi iyi görmedim deyio götürdü kuveze.ben şok geçirdim. Ameliyathanede kimse benle ilgilenmedi dedikodu kazanı kaynıyordu, doktorum dışında kimseden memnun kalmadım. Bir tek doktorum konuştu 3 kez iyi misin diye.Ilk yürütmek istediklerinde oturdum kaldim başım döndü. Kalbim sıkıştı dikişler yirtilacak gibi ağrıyordu.Uzandirdilar cay kahve falan içtim. Baş ağrısı olmadi hiç şükür. Akşam 6 da eşim geldi annemle yürütmek istedi oturdum tuvalete yürüdüm ama ben ayakta konuşamıyorum nefesim daralıyor. Tuveletimi yapamadim, sonra koridorda yürüdük odaya geldik.Ama ben dikiş ağrısından duramıyorum. Bebegim halen kuvezre daha agridan bebegime odaklanamadim sezeryan birisi moral versin ben ne zaman kalkacağım. Uykusuz kaldım dün ama uyusam biri geliyor yürüyelim diyor.Ayaga kalkınca kalbim duracak gibi. CARESIZIM..ANNE GIBI DEGILIM NE OLUR BİRAZ MORAL VERİN. Adet sancısı gibi sanci var karnimda ve belimde.Yarina jyi olur muyum tekrar yürüsem sabah. Bugün 1 kez yürümek yeter mi bana.:(