iremcannn1907 Durubebegim benim de en baştan beri ileride. Şekerden şüphe etmişti hatta doktorum ama çıkmadı şükür. Yediklerimizden veya genetik bi durum sanırım canım bende eşimde kilolu doğmuşuz 😂
Durubebegim iremcannn1907 yani bilemiyorum dediğiniz gibi yememede dikkat ediyorum şuandada bende eşimde zayıf değiliz zayıfta doğmamışız ama bu bebeğimde bende bebeğimde kilo almadık yani 80le hamile kaldım 86la doğum olacak sanırım😂
iremcannn1907 Durubebegim ben kendimde çok kilo aldım 48 ile hamile kaldım şuan 78 kiloyum 😂 e böyle olunca bebekte kilolu olur tabi 🙈
iremcannn1907 Durubebegim aynen öyle canım benim sağlıklı bebeklerimiz güzel doğumlarımız olsun da 🙏❤️
iremcannn1907 Durubebegim az kaldı canım 38. Hafta içindeyim. Her an da olabilir yılbaşını da bulabilir 😂🙈 sen ne durumdasın
iremcannn1907 Durubebegim bende de nedense hiç korku yok normalde herşeyden korkan ben doğuma bi cesaret geldi ki sorma 😂
iremcannn1907 Durubebegim normal canım kısmetse. İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun kolay sağlıklı doğumlarımız olsun 🙏❤️
Black-34 Mltmbrz 36 +2 haftada 2550 37 olduk kaç oldu bilmiyorum 3 kg doğar dedi doktorum :) küçük bebekler daha güzel oluyor valla