Deletedmom73711 minipanda Allah affetsin güldüm, bu tam olarak ben hahahah.🙊😂 Amuda kalk, bitkisel şeyler dene, kafaya takma, stres yapma, gün aşırı birliktelik yok anam olmuyor.😂
kahvesever__ minipanda allah kimsenin kucanı boş bırakmasın tez zamanda rabbim sizede hayırlı evlatlar versin
minipanda Deletedmom73711 stresten etkilensem yumurtlamamda dengesiz olurdu oda normal yani artik insan olmadgmi dusunuyorm bazen tövbe yani aklima hersey geliyor
minipanda K_k1905 butun testler rahim filmide dahil hersey tamam eşimi n degerleride uygun şuan ama yok yani olmuyor
5eylul minipanda ayy bu ben. Ovulasyon testleri, yumurtlama çatlama görme eşimin sperm testi, rahim filmi her şey tertemiz ama yok bebek gelmiyor. Her ay yaptığım kürleri demiyorum bile. Sayfalara yetmez
Tgcycl minipanda ah ah ben de az o yollardan geçmedim en son tüp bebek yaptırdım ve cok sukur 12 haftalık gebeyim sakın umitsiz olmayın. Baktınız ne yaptıysanız olmuyor maddi durumunuz el verirse tüp bebek yaptirin
Efemom2 minipanda bebegim herşey allahtan bende tek seferde hamile kalabiliyorum ama henüz bi evladım yok 2kere kaybettim
annesinin_beybisi minipanda evet gerçekten de istediği zaman uğraşmadan çocuğu olanlar çok şanslı ama farkında değiller.
Umudayolculuk Aynı durum bende de var ne yaptıysak olmadı. Bütün testler gayet sağlıklısınız diyor ama olmuyor. Hatta acaba testlere yanlış mı bakıldı diye bile düşündüm. Ama 2 yılın sonunda kimyasal olup düşükle sonuçlansa da gebe kaldım. Üstünden 7 ay daha geçti hala yok. Herkrs hemen gebe kalamıyor. Ailemde kuzenimde benim gibi geç gebe kaldı ama şu an hamile. Yani bunlar olabiliyor ve hepimizin olacak inanıyorum. Bu posta bilerek yazdım. Çünkü inanıyorum birgün benimle aynı sorunları yaşayan buradaki herkes önünde sonunda sağlıkla yavrusuna kavuşacak ve ben hepinize tek tek bakıp mutlu olucam🥰☺️