MslAknn Tughanalpinannesii_ canım benımde erkek 32 de 1900 du sonra gıtınmı kılosu nasl ılerlemıstı ben haftaya gıdecegım dah
Tughanalpinannesii_ MslAknn canım benim şu an 38. Hafta en son 5 gün önce gitmiştim 3 kiloydu. 32 den sonra 35 te gitmiştim 2700 du sonra 36 da 2850 falandı. Artık her hafta gidiyoruz benim her an olabilir doğum. Senin kaçıncı haftan ?
Facar Eceedemir benimde 35 hafta 1950 gr ve geriden geliyor.. 2.5 hafta sağlığı yerinde şükür. Ama küçük bir bebek gelecek dedi banada kontrollerim sıklaştı..
Eceedemir Facar benim doktorum konrtollleri bile sıklaştırmadi bana hatta 1 ay sonra falan gel yaptı büyük ihtimal doktorumu değiştiricem memnun değilim çünkü
babynil @Eceedemir o donemde bizimki de biraz fazlaydi sizden zayif olabilir dedi doktorum ilk basta cok taktm kafaya artik takmiorm sahlikli olsun da. Sut kefir, ceviz, cig badem findik, aycekirdegi ve ispanak kilo aldiriomus onlardan tuket istersen
Papatya-Kokusu Eceedemir 33+1 de bebeğim 1830 gr doğdu ufacıktı eve geldiğinden sonra cok hızlı sekilde toparladı suan 21 aylık 15 kilo 😊❤️ dert etmeyin
MslAknn Tughanalpinannesii_ benımde 34 haftam haftaya gıdıcem canm 32 de 1900 du ıste artk hızlı alıyor galıba bebeısler benmde erkek bakalım nekadar almıs 🥰
ceylan_34 Eceedemir haftasina gore biraz zayif iyi beslen cnm bende 34+4 hamileyim gebdlik sekerinden dolayi bebegim 2600 doktorum kilolu bebektense zayif bebegi tercih ediyoruz dedi ama okadar takilma iyi beslen kuzum.insallah hayirlisi olur hepimiz icin 🤲
Irmak23 MslAknn gittin mi cnm kontrole kaç çıktı bebişin kilosu bende 33+5 te 2345gramdı 34+5 te 2450 gr kilosu iyi dedi doktor
Brcmsrl Eceedemir benimde 34+1 de 1984 çıktı. Bana da zayıf dedi. Ama ne yersem yiyim almıyor. Ben 18 kilo aldım. Ceviz muz süt ıspanak yumurta avakado hepsini denedim tık yok
elifanne7 Eceedemir sağlıklı olsun da zayıf olsun hem doğumun daha kolay olur❤️34+2 3 kiloymuş bebek çok gazla dedi ve su fazlalıgı da var korkuyorum erken gelir diye erken gelmesinden daha çok şuan doğsa küveze bile gerek kalmıyormuş araştırdım ultrasonda 35 gözüküyor ama sezeryamdam korkuyorum
Tugba081 Tughanalpinannesii_ tabiki sağlık önemli olan Ama benm büyük kizim zayif doğdu hastalığa karşı dirençli değıldı küçük kizim 4 kilo dogdu 40 çıkmadan ameliyat oldu direnci daha iyi o anlamda