Eceedemir kızlar merhaba kafama takıldı Allah nasip ederse kızım olucak 33+3dayım bugün kontrolden geldim bebeğimin kilosu 1700 Gr ve doktorum zayıf bı çocuk doğucak dedi endişe etmelimiyim baya moralim bozuldu çünkü aynı durumu yaşayan varmı acaba
MslAknn Eceedemir canm vıtamın falan kullanıyormusum 32 de gıttım 1900 du omega ızıyorum bakalım nasıl buyudumu bebısım
Busrakzlkc Eceedemir ben 32+4 te gittiğimde 2100 dü normal demiştti sizinki bi tık altta kalmış ama sağlığı iyiyse kiloyu problem etmeyin
Poyrazin_annesi Eceedemir kafana takma canm ztn kız bebekler erkeklere gore daha zayıf olurmus senınkı suan normal senden daha zayıf doguranları gordum
Sevinc86 Eceedemir Yo gayet Iyi Kilosu bebegin bence hic bunlari düsünme saglikli olsun Kilo saten alir 🤲🏻
Eceedemir Mehtapca06 Çok endise ediyorum açıkçası doktor da öyle söyleyince moralim bozdu ama sağlığı yerinde sadece kilo olarak düşük geldi bana
Tugba081 35+1 kilosu 2650 gayet iyi dedi doktor ama ben daha kilolu olmasini istiyorum daha cabuk büyüyo kilolu cocuk inşallah seni ki de kilolu olur zaten son ayda cok alınıyo ceviz yogurt falan cokfazla tüket kilo almasina yardimci oluyo
Eceedemir Tugba081 İnşallah inşallah sağlığı önemli tabi kilo çokta dert değil benim için ama zayıf doğacak diyince bı kötü oldum
Tughanalpinannesii_ Tugba081 siz de kayınvalidem gibi o da öyle diyor yok kilolu çok rahat kilolu bebek bakımı kolay kendi 4 kilo doğurmuş yani marifet sanki. ben 1 kilo doğmuşum bakımim da zor olmamis kişiye göre değişir. kiloya önem vermeyi bırakın bence kilo ile sağlık da doğru orantılı değil emin olun Ve zayıf doğan bebekler daha çok kilo alir.
Eceedemir Busrakzlkc Sağlığı açısından bişey görmedi bişey demedi yani doktor sadece kilosunun az ve zayıf doğacagini söyledi
_ipekkkkk Eceedemir Ben şuan 32+5 olduk dün kontrol vardı 1990 Gr dı 3500 gr doğar tahminim dedi Ama kilo çokta önemli değil sağlığı yerindeyse haftasıyla uyumlu kilosu dediyse doktor endişe etme 🌸
Sevinc86 Benim 2 kizim var 3 Kilo dogdu Ikiside hasdaneden cikarken 2.800 Fln inmislerdi Masallah hic birsey olmadi Iyi olsunlarda Kilo hic sorun degil
irem16 Eceedemir 31+5ken gittiğimde 1700fü gayet iyi normal demişti 2 hafta öndesin benden kilolar aynı ama bence sorun edilecek bir sey değil gibi sonuçta daha var doğuma bolva muz ve çikolata yiyebilirsin bunlar diret olarak bebeğe kilo aldırıyormuş
Tughanalpinannesii_ Eceedemir benim 32 de 1900 du çok az değil bence sizin benimki erkek belki cinsiyet te fark ediyordur Su an 38.haftam 3 kilo ya da 3.100 falandır Genetik faktörler de etkili üzülmeyin hiç .belki mesela 38 de 3 bucuk 4 olan vardır ama ben üzülmem sağlıklı olsunlar yeter herkesin aynı olmuyor aynı haftada kişiye göre değişiklik gösterir ki bence sizin normal doktorunuz abartmış kilo alır daha çok var. 🙏
MslAknn Tughanalpinannesii_ canım benımde erkek 32 de 1900 du sonra gıtınmı kılosu nasl ılerlemıstı ben haftaya gıdecegım dah
Eceedemir Tughanalpinannesii_ Arkadaşlarım da öyle diyor önemli olan ddoğduktan sonra ki kilosu diye ama istemsizce bı baskı oluyor çevreden ötürü 😒
Tugba081 Tughanalpinannesii_ tabiki sağlık önemli olan Ama benm büyük kizim zayif doğdu hastalığa karşı dirençli değıldı küçük kizim 4 kilo dogdu 40 çıkmadan ameliyat oldu direnci daha iyi o anlamda
Eliza22gzm Eceedemir benim kızım 31+2 de 2.100 grdı 2 hafta önde gidiyor hep doktorum genetik bi durum bebeğin kilolu olması yada zayıf olması sağlığı ile ilgili bi durum değil dedi sadece genetik bir durum endişe etmeyin ben 2.400 doğmuşum ama gayet sağlıklı bir bebek olmuşum üstüne gayet sonrasında tonton bi çocuk olmuşum😅
iremcannn1907 Eceedemir canım benim sağlıklıysa eğer zayıf doğsun ne önemi var ki kilonun. Doğumdan sonra normal kilosuna döner, hayırlısıyla emsallerini bile geçer inşallah 🙏❤️