eylul09__ Aslannn ben de 6+5de gittim kalp atışı şu anda zayıf haftaya gel dedi. Haftaya 7+5 olacak. Peki kızlar acaba siz ilk kalp atışını duyduğunuzda CRL kaçtı. CRL 7 den fazla olunca kalp atışı duyuluyor diye araştırdım ben. Benimki gittiğimde 7.55 di.
boymomyz Aysegulunlu hiç kafana takma ben çok taktım canım bebeğimden oldum . Burda yazanlar her hamile için gecerli değil ☺️
boymomyz Seher0 canım başka bir hastaneye daha git nolur nolmaz. Benim kalbi durmuş dediler , baska bi hastaneye bise demeden gittim kalbi atıyor dedi ama yalan söylemiş bir gün sonra 2 hastane gezdim kürtaj oldum
eylul09__ Aslannn canım kalp atışını duyduğum zamanki ultrason görüntü kağıdının altında yazması lazım. Benimkinde yazıyor. Bana da bir şey demedi doktor ama ben araştırdım.
Aslannn boymomyz off vallahi anlamaz oldum ben artık..bu benim dördüncü gebeliğim diğer içinde hiç böyle birşey yaşamadım😑
boymomyz Aslannn ayyy ne güzel evlatların var rabbim sana bağışlasın . Allahım bunda da bi aksilik yaşatmasın 🤲🏻 Benim ilkti oda gitti 😢
Aslannn eylul09__ O gün vermedi ultrason kağıdı bana pazartesi günü tekrar geleceksin dedi tekrar bakalım dedi
Aslannn boymomyz Tsk ederim caniM..sanada hayırlısı ile evlat sahibi olman dileğiyle canim kucağını doldursun canim
boymomyz Aslannn inşallah tek istediğim şuan o 🤲🏻 Birde mide bulantısı kokuda hassasiyetiniz varsa korkmayın benim geçmişti ben anlamadım tabi 🤦🏻♀️
Aslannn boymomyz Bulanti ve kasık ağrısı şişkinlik çok fazla yemek yeme isteği yok kahvaltı yapıyorum her aciktikca
boymomyz Aslannn benim ilk başlarda çok fazla kokuda hassasiyet vardı yemek yapamıyordum mutfağa giremiyordum . Sanki tezgahtaki lavabo plastik kokuyor gibi hissediyordum bi anda gecti . Göğsümde az acımaya baslamıştı 😢 5 gün oldu kürtaj olalı hala etkisinden çıkamadım
Aslannn boymomyz İns bir an önce tekrar sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın canım rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin