mucizebebis38 ZeynepTC ınşallah güzel şeyler olur düzenli benim adetim bu ay 5 gün soğan kürü denedim ama bakalm hayırlısı ne olacak
Meliikeozdmr Deletedmom_85 Kan verip netleştir aklında soru işareti kalmasın İnşallah hayırlısıyla vardır
Ykr01 Benım de bat 23 ü beklıyorum artık yıldım bır yıl oldu 🤦🏻♀️ Akıntım var ama her ay adetten onceki gibi 😞
taninmayananne ZeynepTC Belirtiniz varmiii benim kasığım ağrıyor ama yeni değil sanırım başka biseyden ağrıyor, ama bugün göğüslerim sızlıyor
Bade256 Benim 11 aralıkda olmam gerekiyodu ısrarla kan vermedim😬çünkü kasım ayında kimyasal gebelik geçirdim hatta 1 sene önce yine bi kimyasal gebelik. Ümitlenmek istemiyorum dua edin lütfen yarın gidip kan vericem 🥰
Ykr01 Bade256 5 gün gecikme miii🥰bence kesin hamilesn normalde adetin duzenlyse nasıl dayanıyosn test yapmadan🙈
hunilimom Bade256 AA bu ben herseyimin ayni bende geçen sy kimyasal geçirdim bu ay 11 aralikti adetim ama suan hamileyim biraz erken öğrendim 😍
Bade256 Adetlerim düzenli canım. Ama yine bi kimyasal durumunu kaldırabilirmiyim bilmiyorum. Şöyle bi yüksek görsem değerimi Allah’ın izniyle 🤲🏻 5 gün bekledim ama yarını bekleyemiyorum😬
ZeynepTC taninmayananne kasık ağrısı bendede var ama ara ara oluyor sürekli devam eden birşey değil beklemedeyiz bakalım son 5 🙏🏼
hayat_23 ZeynepTC Bat 22 23 bende :) pek umutlanmak istemiyorum adet belirtisi ile hamilelik de aynı oldugu için suan vucudu dinleme olasılığı da yok beklemedeyiz 🤭😅
Bade256 hunilimom Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 Bende güzel haberler alırım umarım🥰
Bade256 hunilimom Kan sonucum 1.750 çıktı . Ben şook hiç bu kadar beklemiyodum😬 çok şükür Allahım inşallah olur bu sefer 🤲🏻