songulshn https://imgyukle.com/i/kwZlyP kızlar herşeyden önce tabiki sağlıklı olsun yeter ama meraktan soruyorum sizce cinsiyeti ne olabilir
Almla songulshn ayy bnde bekleyım suan 14 +4 üz bakalım daha öğrenemedim en son ikiliye gittim resım vermediler elimde bir dokuz haftalıkkken ki minnak hali var 😎🥳🥳🥳🥳🥳 kız gibi duruyor canııım
songulshn Zeynepozenkurt ay hayırlısı olsun inşallah canım Rabbim sağlıcakla bebislerimizi kucağımiza almayida nasip eder inşallah
songulshn Almla çok heyecanli bekleyişler valla canım ya inşallah öğreniriz bende yarın ikili tarama yaptırcam temiz çıkar insallah benimde sonuclar keşke ultrason resmi verselermis canım ya neden vermiyorlar ki
Almla songulshn doktorumda degıldi başka bir ultrason odasında yapıldı kuzum bide üniversite hastanesine gidiyorum vermediler r 🤦♀️
songulshn Zarifhnm1 hayırlısı olsun inşallah canım benim içimden hep erkek geçiyordu ama galiba tersi gibi olucak saglicakla gelsinde
Zarinzemzem Sivas5858 googlede imha hizli resim yükle yaz sonra sayfaya gir fotoğrafi yükle alta iki link var orjinal URL yaziyi kopyala burda yapiştir