bebekveannesiii dml33 rahim büyüdüğü için doktorum normal dedi sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah
dml33 bebekveannesiii ins cnn aynen normal kasik agriisi bel ağrısı aşırı olmadığı sürece ayakta fazla durma dedi banada dinlenmeye çalış ama imkan olmuo cocuktn
bebekveannesiii Hatice2780 doktorum rahim büyüdüğü için demişti normal sanırım 🤷bebişleri kucağımıza alana kadar sabredicez
Nurcan1009 dml33 esgun bn ikili tarama yapmadım ya doktorlar hep yaniltiyir diye yaomadm bakam hayirlisyla ayrıntılıyi yapacqm
esgun bebekveannesiii bunu ben de merak ediyorum benim de çok şükür normal çıktı ikili. Üçlü o yüzden yaptırmayım diyorum
bebekveannesiii esgun valla ben de düşünmüyo değilim yaptırmamayı. Devlet Hastanesi’ne mi gidiyosun yoksa özele mi canım
esgun bebekveannesiii özel muayenehanesi olan bir doktora gidiyorum. Anlaşmalı olduğu laboratuvar var orda kan vermiştim
dml33 bebekveannesiii yine ense burun bakiolarms kan alinioms bende ikili yaptirdm 3lu falan demedi bana
bebekveannesiii dml33 evet öyleymiş sanırım yaptırıcam insallah oda temiz çıkar sizin cinsiyet bellimiydi
Hilal56 bebekveannesiii ben de 13 haftaligim karnınız belli oldu mu sizin ax bir göbeğim cıktı ama emin değilim
bebekveannesiii Hilal56 ben pantolonlarimdan anladım biraz çıktığını bide beni gören biraz çıkmış diyor hamile pantolonuna geçtim bu yüzden
bebekveannesiii dml33 bana da 12. Haftada yani geçen hafta küçük belli değil dedi özele gittim orda ki doktor da erkeğe benzetti 2 hafta sonra 3lü tarama da net belli olur diye ümit ediyorum hevesle biseyler almak istiyorum ama cinsiyet belli olmayınca vazgeçiyorum😀
dml33 bebekveannesiii öyle oluo insan bide hersey nasıl pahalanms kıyafetler akşam baktmda hastane çıkışları falan uçmuş
Esmanurr3 Bnm 4.hqftada bulantı kusma başladı bu hafta geçti çok şükür 13+4üm 6.hqftadan beri yatıyorum düşük tehlikesi geçirip duruyorum tam iyi oldum diyorum 10gündür sıkıntı yoktu gene oldu 😰
Sabina17 bebekveannesiii 14.+1 oldum bugün. Mide bulantıları oluyor ara sıra. Kasık sancılarım da oluyor. Cinsiyyet belli 😀