Balkanss Leylasiva21 Bende öyle yapıp bastırmaya çalışıyordum başlarda ama şimdi birde şekerim biraz yüksek çıktı onun için yiceklerim kısıtlandı
Leylasiva21 Balkanss Allah şifa versin inşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Burcumm Balkanss bende 6+5 im prilam kullanıyorum bi tık iyi halim bu bu bile kötü ilaci içmesem bayılır kalırım heralde bulantidan bas donmesinden
Balkanss Burcumm evet bende direniyorum icmemek için fakat halsizlik ve baş dönmem çoğaldı arrik pek bişey yoyemiyroum emcburen alıcam bu ilacı
Balkanss Burcumm 6 haftalıkken gittiğimizde bizimkinide göremedik yalnızca kese göründü alttan baksam kesin görünür ama gerek yok dedi dedi doktor 8 gün kadar sonra gidince tam görünmüştü
Burcumm Balkanss benimde sadece kese göründü çarşamba yine gidcem bende alttan baktirmadim canım senin kesen kac mm
Balkanss Burcumm Bilmiyorum kağıtta hangisinde yazıyor o ama ben şimdi 8+2 deyim.Sizde çarşamba gidince kesin gözükür.6 haftalık baya küçük olduğu için tam net göremiyorlar ilk çocuğumdada aynısı oldu hemen görülmedi sonraki hafta görüldü.
Burcumm Balkanss insallah gözükür canım ya bende kızımı 6+6da gördüm ama erken diye 8 haftada dinlemişti kalp atışını doktor çarşamba günü 7+2 oluyorum
Cicekler Balkanss zoferde prilamda kullandım çok şükür bi sıkıntımız olmadı bende doğuma kadar kustum ilaçsız ayakta duramazdım
Balkanss Burcumm Allah razı olsun inşallah hepimiz sağlıkla hayırlısıyla evlatlarımızı kucaklarimiza alırız 💕