ilaydaelcinn_1 yildizlardanmrvee yerimm ☺️🥰 sen yine de korkma canım gönlünü ferah tut ❤️ evliliğin ilk aylarında bende korktuğum zamanlarda eşimi uyandırıyordum o da benle beraber korkuyodu 😂😂 baktm yok o benden de korkak, tövbe uyandırmadım daha 🥴
Deryy yildizlardanmrvee yaa yalnız değilmişim 4 te uyandım hala uyuyamıyorum sabah 6.30 şuan 😴 😵💫 12+3 üm ve öğrendiğimden beri var bu durum ya 4 haftalıktan
yildizlardanmrvee Deryy hormonlar değişiyor Ya heralde ondan 😑 uykum da var aslında ama hic yatamıyorum 🥺
yildizlardanmrvee Ssultannnnn doktoruna bi sorsan 😑 ben gündüz sorucam tabi gündüz uyuyup unutmazsam 😣
Handan_65 Bende 30 haftafayım 2buculta uyudum 6 da kalktım tıknyok ahahah hamılelıkte berıdır uyku nedır bilmiyorum 🤣🤣🤣kızım gelsin hepten uyumuyacaz
Serekal 28 Olcam pazartesi inşallah uyku yok dön sağa dön sola uyku uyumak lüks oldu oğlum 10.30 da yatar 7 30 da kalkar:)eşim de beni uyutmuyorsun diyor:)yüz üstü tabiri caizse sinek gibi yatağıma yapışıp uyumak istiyorum.sag sol yapmaktan Bi hal geldi
35SD28 aleyna07 27.haftadan merhaba 1 haftadır bizde de uyku yok kaburgalarım batıyor. Ne sağ ne sol kaldı 🤰🤦♀️🤦♀️