Annekuzusu_0 yildizlardanmrvee daha çok erken kuzum bence uykusuzluk için ben 16+3üm bende uyuyamıyorum bu aralar
Deryy yildizlardanmrvee yaa yalnız değilmişim 4 te uyandım hala uyuyamıyorum sabah 6.30 şuan 😴 😵💫 12+3 üm ve öğrendiğimden beri var bu durum ya 4 haftalıktan
35SD28 aleyna07 27.haftadan merhaba 1 haftadır bizde de uyku yok kaburgalarım batıyor. Ne sağ ne sol kaldı 🤰🤦♀️🤦♀️
gulsonmez27 aleyna07 ben de 28 haftalığım cidden erkenden uykum geliyor ama gece bir o yana bir bu yana dönüp duruyorum asla düzenli uykum kalmadı uyuyamıyorum
demetemre Haftadayim 39 haftadır gecede gündüz de doğru duzgun uyumuyorum delirdim artık bütün uyku düzenim bozuldu. Yarım saat uyuyup 4 -5 saat uyanık kalıyorum, sinirden başıma ağrılar giriyor artık..
yildizlardanmrvee Annekuzusu_0 çok mu erken? 🙄 bende anlam veremedim sürekli gece saat 3 demeden uyanıyorum eşim işe gidene kadar yatamıyorum 🥺 bulantım da cok 😣😭
EsengulC yildizlardanmrvee bulantıdn olabilir belki yoksa uyanmak için başka bisebep yok dh erken. Genelde 15.haftadan sonra bebek biraz büyüynce dönmek zor oluyor tuvalet sıklığı artıyor huzursuz bacak sendromu falan uyandırıyor
ilaydaelcinn_1 yildizlardanmrvee yok aşkım korkmuyorum da rahatsız ediyor sadece bu durum 🥺❤️ sen korkuyo musunn?
yildizlardanmrvee Gamze_eeennnnm gündüz yatıyorum da bu sefer de dayak yemiş gibi oluyorum hamilelik ne zor zanaatmiş 😣🥺
yildizlardanmrvee ilaydaelcinn_1 bir de alışmışım gençliğimde annemle uyumaya korktuğum zaman hemen uyanırdı 😣 eşim top patlasa duymuyor 😂 sabah uyanınca da anlattığım da gece yatan o değilmiş gibi kendine kızıyor 🤓
ilaydaelcinn_1 yildizlardanmrvee yerimm ☺️🥰 sen yine de korkma canım gönlünü ferah tut ❤️ evliliğin ilk aylarında bende korktuğum zamanlarda eşimi uyandırıyordum o da benle beraber korkuyodu 😂😂 baktm yok o benden de korkak, tövbe uyandırmadım daha 🥴