prensesafra1_ Serenbayram1 suanlık yok biraz hamladım cinsel ilişkiyi de öneriyorlar bakalım bu gece doğurursam etki etti dicem 9 tane de hurma yedim bakalım😂😂
Didemf hunilimom bende bu gece ilişkiyi denicem 😂 gece doğurmam dimi ya kaç saat sonra doğurdunuz ilişkiden sonra
Gizemmmmira Didemf Valla bacım ben 38+5 haftalık hamileyim nerden baksan hergün ilişki yaşıyorum ama tık yok sancı kasılma Rahime baskı var ama gelmiyor valla gelmiyor ne suyum geldi ne nişanım😂😂😂
hunilimom Didemf cumartesi gecesi yaptık pazar gece yarısı suyum geldi pazartesi öğlen 3 de doğurdum suyum geldikten 12 saat sonra
Beyzabeser Elifinannesi_ of bu hafta 35+5teyiz bana da 1cm aciklik dedi oyle 4 hafta bekletiyor mu yaa heycanlanmistim erken gelir diye 😂
Elifinannesi_ Beyzabeser valla ben haftalardır 1 cm açıklıkla geziyorum 😂😬 37 olduk doğar gelir diye bekliyorum ama yokkk 🥲
Didemf Gizemmmmira acaba spermin çok mu olması gerek başlatması için hergün ilişki olunca sperm kalitesi ve miktarı azalıyor ya oda etkiler mi 🤔 kafamda deli sorular 😂
Beyzabeser Elifinannesi_ şu video dönüp duruyor dün de karsilastim onu yapan ertesi gun dogurdum diyo 37yi goreyim hemen yapicam ben de 😂😂😂
Ozlem2904 Deletedmom62627 ben 7gb yaptimda midem bulandi sonradan benim niye bilmiyorum ama ne nisan geldi ne su 😂😂😂 yarin yine denicem bidahaki randevuya kadar
Didemf hunilimom iyi o zaman hemen gelmesinde 2 cm açıklık var bel ağrısı var squat yap dedi doktorum ilişkiyide denicem artık
Ozlem2904 Deletedmom62627 yooo deneyin, ben bana etkisini soyledim sadece. Pelvis kemikleri bayaa rahatliyo. Dogumu baslatmasa bile açilmaya yardimci olabilir bence