Seyma_51kossek Sen daha 38 e dayanamıyormuşsun cnm benim ilk doğumumda 42+1 de doğdu😂😂😂 bol bol hareket etmedim plates topunda çok fazla hareket yaptım 3 gün önceden ara ara sancı geliyordu bende doğum yaptığımın gecesi sancıyla yattım yatana kadar plates topunda hareket yaptım yattım sabah saat 4 buçuk uyandım sancıyla bir yandan da bacaklarımdan aşağıya bi şeyler sızıntı şeklinde akıyor yavaş yavaş lavaboya gittim geldim hala devam ediyor yaz günüydü her yeri kapattık vantilatör ile yattık acaba üşüttüm mü dedim onun için altıma mi kaçırıyorum dedim ne bileyim ilk doğumum baktım sancım arttı ben zaten çantamı 2 ay öncesinden hazırladım arabaya koymuştum unuturum diye😂😂 sonra hazırlandık gittik ilk gittiğimde 3 santim açıklık vardı sonra yatışımı yaptılar devlet araştırma hastanesi ama özelden daha güzeldi bence plates topu ister misin diye sordular istedim getirdiler onu yaptım dolandım sürekli hareket ettim rahat edeceksen istediğin müziği açabilirsin dediler odada 3 kişiydik o yüzden açmadım sancım arttı kendimi kaybettim yatmaya başladım artık 13 saat sancı çektim ben 13 saatin sonunda açıklık 10 cm oldu doğumhaneye aldılar 13 dk da doğdu doğumhaneden yürüyerek çıktım çok şükür korkulacak hiçbir şey yok korkanlar için şimdi 2.ye hamileyim 12+2 sabırsızlıkla beklediğim 2 şey var şimdi biri cinsiyetini öğrenmek bir diğeri doğum gününün gelmesi🤗🤗