Melikezturk doganursezmag gittim doktorum yoktu yarın Gel dedi bende hastaneye sabah gidicem insallah
doganursezmag Melikezturk ya hadi bakalım keşke direkt acilden bi kan verseydiniz varsa yarın kadın doğuma giderdiniz
Melikezturk DilaraBozkurt bugün 6.ci günü canım geçti de kan tahlili yapıcam onda net testlere güvenmiyorum
Melikezturk doganursezmag köye gidiyorum kızlar burda gidemiycem artık trabzon da gidicem doktora inşallah
ozgeege Canım inşallah hamişsindir bende de belirtiler vardı bugün adetimin gecikmesinin 5. Günü sabah sağlık ocağına kan ve idrar testi verdim idrar da enfeksiyon çıktı o da gecikme yapabiliyormuş ama hiç idrar yaparken yanma filan olmuyo anlamadım ama acayip kasık ve bel ağrım var 2 haftadır nerdeyse. sonuçlarım yarın 3ten sonra çıkacak bence sende bi sağlık ocağında kan ver inşallah güzel haberler alırız 🙏🏼🙏🏼
Melikezturk ozgeege inşallah canım yarın sabah trabzona gidicem orda gidicem doktora canım burda randevu dusuremedim Orda gidicem kadın doğuma
ozgeege Canım inşallah hayırlı haberler alırsın iyi yolculuklar 🙏🏼 İnşallah tek kalp gittiğin trabzondan iki kalp dönersin 🙏🏼☺️
Melikelikelike Semisko canım gerekli testleri yaptın mı. Bu testlerden en önemlisi kan pıhtılaşma testi onu mutlaka yaptırman gerekiyor