Melikezturk Kizlarrrrr adet olmadım hala 4 gün geçti bugün 5.ci güne başladım hala tık yok 😂 evde yaptım testte negatif çıktı ama ben hala olmadım acaba geç döllenme dediğiniz olabilir mi onu nasıl anlayabilirim
Melikezturk Efuli53 Ki bu geç döllenme nasıl oluyor benim En son adet tarihim 9 temmuz nasıl hesaplayabilirim ki bunu
Arzu14 Ben 10 haftalık hamileyim ilk gebeliğim. Hamileligimi ben adet günümün gecikmesi ile ve karın ağrısı ile öğrendim ilk test olumlu kan testleri pozitif çıktı. Karın ağrısı ve adet olurmuscasina sancı girmişti
mmrv Melikezturk Son adet tarihin 9 temmuzsa hani 14 15 gun sonra ymurtlama zamanin olsa 23 24 ü gibi normalde. gec dollenmede yumurtlama zamani daha gec oluyo.. yani atyorum 30u gibi..
Efuli53 Melikezturk bende cok bılmıyorum ama saglık ocagndakı hemsire sormustu bana ne kdrlık gebesın dıye bende 5hafta dedim (ama ultrasona falan gırmemıstm hc doktora gitmemiştim) hemşire de belki geç döllenmedir 3haftalık falanda olabilir dedi.
Melikezturk doganursezmag gittim doktorum yoktu yarın Gel dedi bende hastaneye sabah gidicem insallah
Melikezturk DilaraBozkurt bugün 6.ci günü canım geçti de kan tahlili yapıcam onda net testlere güvenmiyorum