MinikMucizeninAnnesi Bebek9 aslınla ilk 16 hafta hiç bişi yiyemedim gerşeyden tiksinmiştim sonrasında da muz ceviz kaşar peyniri çok tükettim ama birde eşim ve bende biraz iriyiz doktor ona bağlıyor 😀
Bebek9 MinikMucizeninAnnesi herkez muz kaşar peynir yiyor gerceten ya. Kaşar peyniri eritip mi yiyorsun canım
MinikMucizeninAnnesi Bebek9 ya tost yapıp yiyorum ya sandviç 😁 Bazende acıkırsam 3-5 dilim öylece sade yiyorum😀
MinikMucizeninAnnesi Aysezey beeeende öyle 🤩 çarşamba kontrole gidicem gün için pazarlık yapıcam yine ya 29 aralıktan öne çeksiiiiin😀 heyecandan stresten geriliyorum uykularım kaçtı😀
Aysezey MinikMucizeninAnnesi bende yarına randevu aldım. Kilosu vs iyiyse Haftaya bi gün versin öne çeksin 🤭🤣 artık yeterli bu kadar
anneligicokksevmisbiri MinikMucizeninAnnesi oncekikle hayirli dogumlar insallah 🤗sezaryen gunumuzu devlette dogum yapacaksak eger kendimiz alabiliyor muyuz bilginiz ya da bilgisi olan varsa yazabilir mi🤗
MinikMucizeninAnnesi anneligicokksevmisbiri devlette isteğe bağlı sezeryan yapmıyorlar maalesef. Çok büyük sıkıntı olması gerekiyor acil sezeryan olması için sonuna kadar normale diretiyorlar 🥺
anneligicokksevmisbiri MinikMucizeninAnnesi yok ya anlatamadım ben ikinci sezaryanim benim olcak onun için gün alabilir miyim 😅
Bebek9 anneligicokksevmisbiri evet direk sezeryana alırlar canım ilk sezeryan olunca aradan 6 yıl geçerse normal doğuma alıyorlar. 6 yıl gecmediyse sezeryan
MinikMucizeninAnnesi Tugceayse 27 Ocak mı? Yanlışlık olmasın 😄 44 hafta mı duracak benim muhtemel 6 ocaktı sezeryan olunca 29 Aralık oldu😀
MinikMucizeninAnnesi Aysezey bizimkide kilolu ama doktorum inat etti öne cekmiyor yine deniycem şansımı😂😂😂