ege_ayaz_mom MinikMucizeninAnnesi merhaba canım bende yarın 8de sezeryan doğum için gidicem inşallah rabbim hepimize sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah 🙏🌹❤️
anneligicokksevmisbiri MinikMucizeninAnnesi oncekikle hayirli dogumlar insallah 🤗sezaryen gunumuzu devlette dogum yapacaksak eger kendimiz alabiliyor muyuz bilginiz ya da bilgisi olan varsa yazabilir mi🤗
MinikMucizeninAnnesi Bebek9 bebiş 2 hafta önde gidiyor eğer normali beklersek 4ü geçer sezeryana dönebilir suni ile başlatalım doğumu dedi,suni sancıyı da ben kabul etmedim. Ortak karar denebilir 🙈😂
SelinDere Bizde tam 37 oldukkk 3 ocakta olacak kısmetse yılbaşı ertesi ve cumartesi pazara denk geldiği için 3 üne verdi doktorum
MinikMucizeninAnnesi ege_ayaz_mom çok heyecanlıııı Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin dua edin bizlere de 😍
Bebek9 MinikMucizeninAnnesi maşallah şuan kac kilo. Bizde 27. Haftada gittimizde gelişimi önde gidiyo demisti doktor
ege_ayaz_mom MinikMucizeninAnnesi amin canım inşallah tabiki bütün hamileler dualarimda sağlıkla kavussunlar inşallah 🌹🙏
Elifinannesi_ MinikMucizeninAnnesi Ah evet ya erken doğum riskim vardı bana sen 37 göremezsin diyordu doktorum şükürler olsun 😇
Black-34 Son 21 💕🤗🤗çok heyecanlı keske daha erken gelse ne güzel olurdu valla :)))) bi an önce sevmek istiyorum
Bebek9 MinikMucizeninAnnesi maşallah maşallah. Senin yiyipte benim yiyemedigim ne olabilir acaba🤣 neyle beslendin öyle
MinikMucizeninAnnesi Bebek9 aslınla ilk 16 hafta hiç bişi yiyemedim gerşeyden tiksinmiştim sonrasında da muz ceviz kaşar peyniri çok tükettim ama birde eşim ve bende biraz iriyiz doktor ona bağlıyor 😀