Drya55 Merhabayenianne kaçıncı hafta hissettiniz hareketlerini benimkide erkek bugün 19 haftalıgiz hala hiç bir şey hissetmiyorum
Merhabayenianne Drya55 canım 20+3 de yeni yeni böyle pıt pıt hissettim doludolı değildi 🙈 erkeklerin gemel sorunu sanırım biraz tembel oluyorla eiçerde ☺️
Merhabayenianne SekerAnne benimde sola yatınca asla yok üstüne mi denk geliyor anlamadım sırt üstü çokfazla genelde🙈🤣inşallah benimkide hareketlenir🤲🏻🤲🏻☺️
Drya55 Merhabayenianne galiba doktor her ultrasonda tembel bu bebek diyor genelde uyuyor çikolata bile yesem
Minikkuzular Merhabayenianne anne karnında bebek nasılsa doğduktan sonra da öyle oluyor bence kızım çok hareketliydi uyumazdı doğdu uyumuyordu inşallah sizin tosbik doğduktan sonra da keyifci olur 😂
leylo29 Mehmetinannesii Evt canim bnde 28 haftalik hala ara ara oluyor kraplarda var bnim erken dogum riskim var oglum massallh harkatli
Mehmetinannesii leylo29 benim hic erken dogum riski demediler ama ara ara yasadim endiselendim insallah bir sorun olmaz sizde insallah vaktinde dogum yaparsiniz benim bundan onceki 2 gebeligimde erken dogum riskim vardi biri 37 biri 36 haftalikken dogdu
Annesininkuzusuu1 Mehmetinannesii konuyla alakasız ama 3 çocukta zorlanmadınız mi ? Eşim 2. Bebeği istiyor ben korkuyorum
Mehmetinannesii Annesininkuzusuu1 acikcasi korkmuyorum kizlarim buyuduler kendilerini kurtardilar biri 7 biri 4 yasinda dusunmuyordum birdaha cocuk bu supriz oldu vardr Allahin bildigi dedim gun sayiyorum heyecanla😊hem yas gectikce dha bilincli oluyor insan
Busra2013 Merhabayenianne benimkide normalfe tembel 27 de cok iyiydi kipir kipirdi sysktsyken bile hissediodum 28 oldum suan 28+2 3 gundur toplassn 4 defs hissetim bugubde sag tarafts toplanmis cok korktum acile gitmek istiom ama pazartesi kontrol var bilmiom
PrensesAnnesi4 Merhabayenianne 34 haftadayim hep cok hareketliydi geceleri uykumdan uyanacak kadar ama bizim kız makat gelis pozisyonda anlam veremdim 🥴😏