Kubragb ben sıvas medıcanayagidiyorum eşiniz kamuda çalışıyorsa soyleyın 240 kamu oldugu için 190 esnaflara da indirim uyguluyorlar

Seda5885 telefonla randevu aldım ücret oraya gittiğimde mi soylemeliyim belge istiyorlar mi memurluğa dair

Kubragb oraya gıttıgınızde söyleyin Eşim öğretmen ondan öğretmenlik kartını göstermesini istediler bu kadar

Seda5885 eşim yanımda değil kamuda sağlık memuru fotoğraf göstersem olur mu acaba

Seda5885 anladim inşallah kabul ederler.siz ne kadar ödüyorsunuz tahlillere

Benim 2. Hamileligim ikisindede nil hanıma gidyrn ben kendi adıma memnunum

Esraozcn61 Yaa bilmiyordum başka şehirden geldim bir seferlik gitmem gerekiyor Cok öneren var diye aldım 😓 bakalim göreceğiz artık nasip

Kubragb eğer ilk defa gidecekseniz medicana rengin Karataylı ya gidin derim
            Çok çok iyi
            Araştırırsanız yorumlardan da anlarsınız

Esraozcn61 E

Kubragb

Evet genel olarak sezaryen yanlısı olduğu bilinir zaten medicanaya gidecekseniz Rengin hanımı tek geçerim ilk gebeliğimde çok memnun kaldım 2. Gebeliğim yine ona gidiyorum

Kubragb Nil hanım 250 TL miş eğer zorlamazsa sizi başaran kilimiz Mustafa başaran 350 TL bi gidin memnun kalacağınızdan eminim. Ortalama muayene 30-45 dk sürüyor. Her kontrol detaylı gibi oluyor.

Sinirlerim bozuldu randevu iptal oldu bir ton şey 😓🙄🙄😓😓 muayene olamadım