Betis Mervesuat ay evet en sinir oldugum muhabbet bide bir kizin daha varsa daha da ahh olsun uzulme diyolar 😤
Elcnerdgn Mervesuat kulağını kapa dinleme cocuk senin çocuğun unuttukları birşey var ki küçük doğan bebek daha güzel büyüyor her açıdan o bilmiş İnsanlar bunu basıl bilmiyor hayrett
Prensesininannesi Mervesuat Aynen öyle karnın büyük ikizmi çok kilo Almışsın kız çirkinleştirmiş seni hemi cinsiyeti kızmı neyse olsun sağlıklı olsunda sinirlenmemek elde değil bunlara
mervec Benim bebeğim haftasiyal uyumlu olmasına rağmen az gördüler kilosunu buna annem ve kaynanam dahil😀 en çok onların ki zoruma gitti kimse değil de
burcufrkn_ Mervesuat yok bizimki kiz istiyodu iki oglu varda o konuda yorum yapmadi hata havalara uctu 😂
Mervesuat burcufrkn_ bizimkilerde kız hastası başta doktorumda erkek demişti inşallah kız olur diyolardı hep 😂 sonuç kız tabi 😍
Basak4307 Mervesuat benim 34+6 da 2.5 kiloydu doktor gayet normal uyumlu deri 3.5 filan doğar dedi sen doktorundan ve kendinden başka kimseyi dinleme canım herkes yorum yapacaktır illa ki 🤔
Deryaahin 35+3 2300 gram.bugün gittim doktora.gelişimi geriden geliyor 2 hafta.ama haftasına kadar dayansın dedi doktor kilo önemli değil dedi