Erdacigdem Testim böyle çıktı, doktor randevusu aldım ama aşırı heyecanlandık sizce gebelik varmııı? https://imgyukle.com/i/kwu6ob
bebeklendik Erdacigdem test bozuk gibi canım bulanmış. Tekrarlama şansın varsa tekrarla. Ya da doktorda kan verirsin direk. Vardır umarım gönlünce olsun 🌸
Erdacigdem bebeklendik yarın doktorda kan vereyim en iyisi o olacak 🙏🏼 Teşekkür ederim rabbim bekleyen herkesin kucağını doldursun inşallah 🙏🏼❤️
Mia_mom Evet test bozuk bencede, elinde varsa yarın sabah ilk idrarınla tekrar yap en iyi sonuç o şekilde çıkıyor canım
ogrencianne35 Erdacigdem verdiniz mi kan arkadaşım da böyle test yaptı test bozuk ddik ertesi günü tekrar test yaptı aynı marka test hafif çizgi çıktı kan verdi betahcg sı yüksekti gebeydi ❤
Erdacigdem Kahveli regli günlerimdeyim,henüz gelmedi. gecikme için değil ama 10 gün kadar öncesi lekelenme oldu adetimde yakın değildi o yüzden şüphelenmiştim
Erdacigdem Beyzan738 3 damla yazıyordu o kadar damlattım aslında 🤔 yarın bi kan testi yapıp tekrarlayayım canım teşekkür ederim ☺️
GamzeDurmus Erdacigdem ay bende merak ettim açıkçası inşallah vardır haber verin mutlaka güzel haberler almanız duasıyla 🥰🥰🥰
Beyzan738 Erdacigdem Ne demek canm inşallah guzel sonuç alırsın sabah aç karna ve ilk tuvaletinde yap testi 🤗
Erdacigdem HaticeMuhammed 🙏🏼 İnşallah ☺️ Bugün haberdar ederim ☺️ Rabbim bekleyem herkesin kucağını doldursun inşallah 🙏🏼
Symylldz Erdacigdem bence de pozitif canım hayırlı olsun şimdiden hastaneden sonra haberdar edersin bizleri 🤗