Zhrafath Annekelebekkk kızım 3 yaşına gircek 3 ay sonra diger kızımı da sabah dogurcam hayırlısıyla biraz kıskancak gbi ama inşAlla kardeşini çok güzel karşılar onu sevmesi için elimden geleni yapcam 🥰
Cemresra _negolen_ krese gidiyor bende ordan yardım aldm dediklerinizi uyguluyorum ama yine aynı insallah dogununca duzelır
Deryy Annekelebekkk benim bir kızım var 5 yaşında şuan 12+3 hamileyim Şuan çok istekli keşke erkenden söylemeseydik diyorum çünlü çk sabırsız olyo bu minnoşlar ne zaman gelck sürekli beklemedeyiz 😅 Şimdilik iyi karşılayacağını umuyorum✌️🌸
Sessizprofil Annekelebekkk oğlum 2 yaşına girdi 3 ay sonra doğumum var Allah hepimizin yardımsı olsun
biruykusuzanne nurn 41 aylık kaç oluyor 😂 yaşını söyleseniz daha iyi olmaz mı aylık kısmını geçmiş sanki biraz 😂 ( kızmayın içtenlikle söylüyorum ) ama belli bir zamandan sonra aylık denmesi tuhafıma gidiyor 🌼
minik4550 Minikmucizem0 aynı ben koku mide bulanti ve yanma yemek yapamıyorum hergun saglikla hızlı geçsin diye dua ediyorum cok zor bu tür şeyleri yaşayınca bide
Sakinem212 Annekelebekkk kızım 23 aylık 33 haftalık hamileyim ikiside kız aralarında tam 2 yaş olacak beni zorlu bir maraton bekliyor bakalım ne olacak 🤷♂️
minik4550 Minikmucizem0 bende öyle kendimi sıkmaktan bazen alt tarafta ağrı acı hissediyorum bisey mi oldu düşüncesi geliyor işte öyle 😔 allahim herseyin hayırlısını nasip etsin inşallah