Kubrabasar Zeytin20 benim de 39 aylık kızım var şuan 38 haftamdayım bizde doktora danışarak hareket ettik 6 buçuk aylıkken söyledik ve güzel tepki verdi sabırsızlıkla bekliyor şuan kardeşini inşallah herşey güzel olur hepsi için 😇🤲🏻
Zeytin20 Kubrabasar oy maşallah evet 6 aydan sonra karın büyümeye başlayınca adı ve cinsiyeti belli olunca söylemek çok önemliymiş. Çünkü hayali bişey sonuçta onlar için şuan. Ve geldiğinde direk bu ne?neden?ben vardım gibi sorular oluyormuş. Ama doğru zamanda ilerlenirse evde bir koltuk var orda duruyor alışmış göze batmıyor onun gibi görüyormuş. Dilerim hepimizin kardeşleri anlaşır büyükleriyle 😍
181019 hafsam_omerim siz bence dr a giderken falan da gıdın kardesıne bakcaz senı cok sevecek oyunlar oynayacak falan dıye ara ara hatırladın benım tek korkum emzirme konusu. Kızım kendı bıraktı hamile olduğumu öğrendim vakit. 1 aydır her göğsümü gördün de öpüyor sarılıyor kıskanırsa emzirmemi kıskanır kesin
Merve-2017 Annekelebekkk benimde oğlum 17 aylık şuan 9 haftalık hamileyim ve çok zorlanıyorum mide ağrısı sürekli uyku hali ve benden ilgi bekleyen bir çocuk Rabbim yardımcımız olsun.
mlssrn 4 yaşına giricek bir oğlum var 7 haftalık hamileyim 🥰 hayırlısıyla heyecanla kardeşini bekliyoruz ❤️
minikprensesimm Annekelebekkk 1 kızım var 9 ay 3 günlük bende ikinci kızıma hamileyim uygulamaya göre 60 gün ama sezeryan olacağım daha erken olur galiba 🥰
-momymomy3 Annekelebekkk 3.cocuk olur mu 😂🙈 4.5 ve 2.5 yaşlarında iki oğlum var 27+3 haftalık kızıma hamileyim hiç beklemiyorduk sürpriz oldu bize de 😅
Cmre35 Annekelebekkk oğlum 2,5 yaşında bende 15 haftalık hamileyim. Ben oğluma soruyorum bazen kardeşin olcak sevcekmsn ilgilenecekmişim diye bazen sevcem diyo bazen kabul etmiyo kardeş yok diyo
Ayaz2016alya2022 10Asli-han10 masallah baya ara vermiştim benim gibi benimde oglum 5 yasında suan 34 haftalık kızıma hamileyim
kbrkrblt16 Oğlum tam 3,5 yaşında 16 haftalık hamileyim bir kardeşi olsun çok istiyordu rabbim nasip etti çok şükür 🤲 ara ara gelip karnımı seviyor kardeşim doğsun şu oyuncağımı vericem vs gibi laflar ediyor ama bakalım🤩