Rabiikk asbehra halâ bulantı hapı kullanıyorum geçmiyor 😞 istediğim her yemeği yiyemiyorum kokuyor 😭 ama göbeğim belirginleşmeye başladı o mutlu ediyor ❤️ 14. haftada gösterdi cinsiyetini oğluşum ❤️
asbehra Rabiikk siz bu dertten şikayet edersiniz ama bende olsun istiyorum belirti geçmesin istiyorum 😂 benimde oğlum olacak Allah’ın izni ile 💙
asbehra Esmakks benim de 2.5 aylıkken kalbi durdu bende aşırı korkuyorum başınız sağolsun çok üzüldüm neden kaybettiniz bebeğinizi 😞
Esmakks asbehra sebebi yok canım hiçbir sebep bulunamadı ömrü o kadarmış meleğimin:( sizinde başınız sağolsun rabbim bizi öbür dünyada bir etsin yavrularımızla
Suskunfstk51 14+3 üm tüp bebek annesiyim evham ı dibine kadar yaşiyorum 9 . Haftaya kadar kanama yaşadim. Çok şükür geçti🤲 karnim biraz belirginleşti🤰 bulantilar ara ara geliyor🐣
Cmre35 sinemkayaaa erkeğe hamilelik çok rahat geçiyo zaten benmde bi tane oğlum var ordan biliyorum bu ikinci gebeliğim bu biraz daha skntılı sanki devamlı ruh halim değişiyor anlam veremiyorum bazen kendime
AhsenAdaAda asbehra 10. haftada mide bulantım istifralarım geçmişti. 15. haftada geri başladılar midem çok fena.
Merve-0535 Canmyavrumm şuan 15+1 hafta olduk bakalm 😂 darısı 25, 35 leree sağlıklı hayırlı şekilde 🥰 kaçıncı hamilelik senin