sinemkayaaa asbehra gecti çok şükür şuan rqhqt bir gebelik geciriyorum allah saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin😍
Merve-0535 asbehra bugün tam 15 haftaligiz ❤️🥰 çok şükür bı şikayetim olmadı. Bulantı falan. Sadece korkuyorum. İlk bebeğimi erken doğumla kaybettim. Sadece endişe korku 😔
Cmre35 asbehra yaa sabit bi yerde uzun süre oturduğum zaman kalçamla belim arasında çok yoğun bi ağrı oluyo oturduğum yerden kalkamıyorum tek sorunum o şuan başka bi sorunum yok
sinemkayaaa asbehra oluyor tabiki acaba niyr bulanmio acaba niyr biterim agrimio diyorum pzt doktora gittim hersey yolundaydi cok sukur 16 haftalik cikti ulturasonda acaba ne zman hareket eder diyorum ufak bisey yakalamaya calisiyorum😍
asbehra Merve-0535 bende öyle kaybettim çok korkuyorum allahım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲 cinsiyetiniz belli mi ☺️
asbehra sinemkayaaa aynen benim de öyle kalbi durdu 2.5 aylıkken aklım gidiyor aynı şeyleri bende söylüyorum hep geçmesin belirtiler istiyorum ☺️
Merve-0535 asbehra inşallah sağ salim şekilde canım ❤️🤲🏻 en son 12+6 da belli değildi. Şimdi haftaya randevum var. Öğrenirim inşallah ❤️ senin belli mi
sinemkayaaa asbehra allahim kimseye yasatmasin o korkuyu rabbim saglicakla kucagimiza aldırsin insallah❤
Esmakks asbehra evet çok şükür ama her doktora gidip kalp atışını duyana kadar yüreğim hep ağzımda 😢 önceki bebeğimi 32 haftalık kaybettim bunda çok korkularım var ama sakin kalmaya çalışıyorum
Ersibneh asbehra hayır maaalesef ikinci gebeliğim iştahsızlık bulantı , halsizlik kalbim sıkısıyor gibi hissediyorum size de oluyor mu
asbehra Esmakks benim de 2.5 aylıkken kalbi durdu bende aşırı korkuyorum başınız sağolsun çok üzüldüm neden kaybettiniz bebeğinizi 😞