inciirem https://www.carrefoursa.com/avent-natural-tekli-pp-biberon-125ml-p-30256314 Kızlar şimdi bu yenidoğan için mi oluyor başlıkları falan oluyormuş bir bilgim yok yardım eder misinizz
2cucukanasi inciirem aynı ürün e bebek sayfasında 0+ olarak geçiyor fiyatı çok daha pahalı aynı ürünse sipariş verin bence
2cucukanasi inciirem rica ederim net hatırlayamıyorum ama oğlum mama içerken sanırım 5 yada 6.aya kadar bu ml yetmişti sonrasında bir tık daha büyüğünü almıştım aylara göre mam miktarlarını araştırırsan sana hangisi mantıklı gelirsen onu alırsın canım
inciirem Clementinee teşekkür ederim peki bunu ne kadar süre kullanabilir 1 büyüğünü alırsam Yenidoğana kullanabilir miyim 😊
Clementinee inciirem canım ben yeni doğan aldım büyüdükçe başlığını değiştircem ayına göre 😇 Emzik yeni doğan olsun boyuna sen karar ver başlığı değiştirirsin ileride🤍
SerraveAnnesii Clementinee Bende avent yeni doğan almayı düşünüyorum ama meme reddi olabiliyormuş galiba öyle duydum
pinkymoms inciirem 0+ yazıyor benim aldığımda ama yenidoğan için ben cam tercih ettimm daha sağlıklı olması için bu ürün cam değill☺️
Royalsun inciirem siz aldınız mı? Ürün satışa kapalıdır yazıyor bende ve avmde fiyarı 75tl olarak gözüküyor.
[silindi] bunun setini aldım e bebekten 4 tane 2 bundan 2 büyük 450 tl verdim 60 tl ye hiç yok bulursan al bence