1mucize_bekleyis nese_gocuk hayırlı aksamlar bende catlatma ıgnesı yaptım bu ay Bot sorum olacak test yapma gununu ıgnryı yaptıgımız ılk günden mı yoksa dıger gunden mı saymaya baslıyoruz
hayat_23 1mucize_bekleyis 1mucize_bekleyis hayırlı olsun inşallah. Diğer günden sayılır diye biliyorum 1 gun sonra çatladıgı için🤍
hayat_23 baby74 bende de gaz var canım normalde böyle gaz olamazdı ama adet belirtisi de var anlamadım gitri😅
Kayra_2362 hayat_23 hâlâ regl ilgili bi gelişme yok sizce test alsam çıkarmı çünkü ben normalde sancıyla uyanıp hasta olurdum ama benim sadece belim ağrıyo oda günlerdir var zaten
1mucize_bekleyis nese_gocuk ya Eger oyleyse daha ıyı Ya Sonrakı gunden sayınca Sanki zaman gecmıyecek gıbı🤗
Busragulten Blblanne Benimde bat 19 hayırlısı inşAllah hepimiz için . Akıntımda değişiklikler oluyor benimde beyaz geliyor şeffaf geliyor değişik meme ucu morarması hassasiyeti başladı bendede
Yaprak- 1mucize_bekleyis bak canım erken yumurtladım adetin 4. günü ondan https://resimyukle.org/i/U9mLw
Royem62 Yaprak- Maşallah canım var gibi duruyor benimde 5 gün var bugün yaptım bir şey çıkmadı hayırlısı ne diyim
Yaprak- hayat_23 teşekkür ederim canım yarın sabah testi tekrarlıycam sonrada kan vericem bir oğlum var 5 yaşında bunu çok bekledim çok dualar ettim rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah canım