merveanberoglu hayat_23 benimde 20 bu ay rahim filmi çekinmiştim dün de kahverengi akıntı yaşadım doktora msj attım ama filmdendir normal dedi bekliyorum bakalım nolcak. Film çekileli 20 gün oldu
hayat_23 merveanberoglu Ay zor mu o hsg, herkes acılı işlem diyor.. Bende Bat 22 inşallah bebısler tutunmuştur
merveanberoglu hayat_23 valla ben anestezili çekindim hiçbişe hissetmedim uyandığımdada hafif sızlama vardı 2 saat sürdü geçti öyle bi zorluğu yok bence. İnşallah valla hem ümitliyim hem ümitsiizm bilemedim🤣
Nurays95 hayat_23 bende pcos var canım. Yumurtam hıc buyumuyor. Kendılıgınden çatlamıyor. Benimde bu son sonra dınlenıcem
hayat_23 Nurays95 dinlenmeye gececegız sanırım olmazsa inşallah o araa olur 😅 adetler düzenli mi bu arada?
Nurays95 hayat_23 evet canım her ay kendılıgınden adet oluyorum cok sukur. Senin problemin ne canım yumurta takibi yaptırıyorum demiştin
hayat_23 Nurays95 Benim sorun yok tahlil verdım, pcos falaolsa anlaşılırdı sanırım. 1 kaybım var hamıle kaldın yine kalırsın denıldı, artık strese baglıyorum🤭