Gnz Zuyalist Sizin adet günunuz ne zaman benimde karnim.cok hareketli gaz yapicak birseyde yemiyorum ama cok tuhaf umutlanmakta istemiyorum
kelebek1717 Gnz merhaha brnim dd adetime 9 gün var aşiri gaz bel ağrisi ve şeffaf akintim oluyor 1 saat önce test ysptim basta negatifti simdi baktim silik cizgi cikmiş sanirim kuruma cizgisi 27si dogum günüm o gün tekrarlıcam testi
Gnz kelebek1717 Bendede sizin belirtilerin aynisi var erken gebelik mi test mi yaptiniz normal kaset test mi yaptiniz ben sabredebilirsem.beklemeyi düşünüyorum hayal kırıklığına uğramaktanda korkuyorum
071095 Merhabalar benim çatlatma iğnesinden sonra 15. Günüm testte silik çizgi çıktı ama emin olamadım belki iğne etkisidir dedim. Yarın kan testi vereceğim
mrvrm 071095 ya benim de bugün iğnenin 11.günü. Test yanıltır mı yapsam 🤦🏻♀️ senin 15 gün geçmiş. Doğrudur muhakkak
071095 mrvrm ben bu akşam test yaptım Regl dönemime 2 gün var ama ikinci çizgi çıktı tam net olmasa da yarın kan vereceğim
071095 mrvrm bence en erken 13. Günü yap canım istersen de çıkmasa üzülmeyeceksen test yap ben 10. Gün yapmıştım sanırsam sadece benim görebildiğim hayalet çizgi vardı 😊 ama iğnenin etkisidir diye hiç ümitlenmedim
mrvrm 071095 hiç belirtim yok. O yüzden yok gibi düşünüyorum ya 🤦🏻♀️ yapmayayım bekleyeyim biraz daha
071095 mrvrm mrvrm bu gece kan sonucumu da paylaşırım sizlere de Ümit olsun Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Sizin kaçıncı çocuk ? Bi problem yoksa olur Ya inşallah
mrvrm 071095 Amin inşallah. İlk için deniyoruz daha 🤗 15 aylık evliyim. Problem yok ikimizde de çok şükür