hayat_23 Royem62 strest cok etkiliyor bende bu ay olmazsa eger dıger aya testleri bırakacağım salı vercem 😅 10 aydır deniyorum 1 kaybım oldu.
hayat_23 Suleblc oh masallah. Gebesin kuzum bende 11.gun idrar testi nagatif. Ya erken yada yok 🙄🤭 Senın idrara cıktı mı
Gnz hayat_23 Ya bendede çok yoğun gaz var hiç böyle olmamıştım bende umutlanmak hic istemiyorum daha 9 gunum.var nolacak bilmiyorum
Suleblc hayat_23 idrarda yapmadım canım ama emin de olamadım 9.5 düşük gibi geldi takip edecem bakalım inşallah senin de olur hayırlısyla 🌸
Nurays95 Benım de 2 gun kaldı. Ruyamda kendimi test yapıyorken goruyorum pozitif cıkıyor. Ay bi seviniyorum anlatamam. Uyanıyorum ruyaymıs uzuluyorum ya. Insallah bu bana mesajdır. Karnım agrıyo 3 gundur. Midem bulanıyor allahım ınsallah vardır ya ınsallah
hayat_23 Nurays95 kac senedır korunmuyon cnm, bende hep öyle gördm ama adet agrılarım var umdum sıfır, nasip 🤭
Gnz Zuyalist Sizin adet günunuz ne zaman benimde karnim.cok hareketli gaz yapicak birseyde yemiyorum ama cok tuhaf umutlanmakta istemiyorum