Sumiire aleladebirmom gerçekten okadar yarıyoki yürüyüş eşim mesaiye kaldıgı günler yürüyemiyoruz köy yerinde çok köpek oluyo diye o günler agrım oluyo keyfim olmuyo halsizlik oluyo ama düzenli yürüyüş yaptığımda kendimi hamile bile hissetmiyorum enerjik oluyorum ağrılarım olmuyo
Hudaa Ben bioil ve bebek yağı kullanıyorum dönüşümlü. 29. haftamdayım şimdilik çatlağım yok umarım olmaz
Lavinyasnmz aleladebirmom 37+1 haftalık olduk hiç çatlağım yok duştan sonra bebek yağı kullanırım o kadar çatlak olsada hiç takmam göbeğimi de çatlağım olursa onuda severim birazda umursamamak lazım bence.
Mnlycck Benim şuana kadar maşallah diyeyim 🧿🧿 hiç çatlağım olmadı 32+4 haftadayım yaptığım şeyler günde 5 litre kadar su içiyorum banyodan banyoya karnımı zeyntinyağı sürüyorum bu kadar başka bişey yapmıyorum birazda genetik şeyler anneninizde varsa sizde de olur benim annemde de olmamış bende de olmadı
Ozlem1297 aleladebirmom vücut tipiniz çatlamaya müsaitse ne yaparsanız yapın ne sürerseniz sürün çatlıyor malesef
Bahar_yldz aleladebirmom Ben diğer iki gebeliğimde bio-oil kullandım. Bu gebeliğimde de kullanıyorum. Çok şükür hiç çatlağım oluşmadı.
Morprenses aleladebirmom yürüyüş, pilates, bol su, bio oil, kantaron, Hindistan cvz yağı herşey denendi. Sonuç 30.hafta sol yanımdan çatlaklar başladı. Yani yapınıza bağlı istediğinizi yapın 😅