Soeman aleladebirmom çok hateketli ve enerjiktim hamilelik boyunca şimdi 37+2 deyim. Lierac bio oil badem yağı vazelin kullandım. Ne güzel çatlamıyorum derken 36.haftada çatlamaya başladım. Cidden moral bozuyor ama olsun napalım bu da bu büyük mucizenin en güzel eseri 🥰🥲
by_aytac Taze1anne şöyle söyleyeyim bazen genetik de ola biliyo. Annem 3 çocuk doğurdu bi tane bile çatlak yok, 4 kardeşler hiç birinde bi çatlak yok, anneannem 10 çocuk doğurmuş onda da hiç çatlak yok, bi ümit bende umutlanıyorum ki, bende de olmayacak😂
Taze1anne by_aytac olsa da olmasa da biz her halimizle değerli ve de özeliz 😇 tabii yine de olmasın ama 😄
Elifhp aleladebirmom ben 10.haftadayım kuru ciltliyim ama artık ekstra bir kuruluk var vücudum çatlamaya çok müsait.Vazelinle hindistan cevizi yağını karıstırıp yogun bir şekilde sürüyorum şuanlık çatlak yok ilerleyen zamanlarda da inşallah olmaz.
BabyBabyy01 aleladebirmom genlerle alakalı bişey bence o benim ilkinde hiç çatlağım olmadı bundada sadece karnimda az bişey oldu
Zuzuuss aleladebirmom çatlakta belirleyici unsur çoğunlukla genetik tabi kullanılan ürünler de etkili olabilir bende hiç işe yaramadı
abbasova14a aleladebirmom Şuanda 38 haftalığım. 4 aylıktan beri kullandım bio oil ama 34 haftadan sonra çatladı karnım Yani çatlayacak vücüt çatlıyor malesef
piremsesce aleladebirmom lierqc kullandım. 25 kilo almama rağmen sıfır çatlak 👌🏻 41. Haftada doğum yaptım
aleladebirmom aleladebirmom Bu postu açarken çatlağım yoktu dün gece göbeğimin altında bi iki çizgi oluştuğunu gördüm 😅 Neyse ki çok fazla değil inşallah artmazlar bir an önce ya doğsun ya çatlamasın diye dua ediyorum artık 😅😅
Elosenol Ben 3 4 tane yağ karışımı almıştım aktardan çok övdüler ilk zaman lar işe yarıyor sandım ama tamamen engel olmadı maalesef
btl56 aleladebirmom hiçbir şey yapmadım 35.haftamdayım ilkinde de olmadı bu gebeliğimde de bence yapıya bağlı
TugcEsila aleladebirmom hamilelik dönemin de hic catlamam yoktu ilk hamileligmde doğurduktan sonra oldu ve korse de kullanmadim smdi var karnmda yırtılmalar ve yine hamileyim daha basındaym
Brgl91 aleladebirmom ben bio oil aldım ama düzenli kullanmıyorum. Günde bir defa yada hiç. Biraz genetik olduğunu duymuştum. Annemde hiç çatlak yok. Ablamda hiçbişy kullanmadı. Ondada olmadı. 35.haftadayım bendede olmıcak gibi.