Anne16491649 2melekannesii___ ilk defa böyle bişey duydum hangi tarafta olmalarının cinsiyetle nasıl alakası olur diye şaşırdım ve evet benim oğluşumda çoğunlukla sağda
turefb 2melekannesii___ sanırım daha çok sağda 😅 ama sanki solda da hissediyorum, çok hareketli bi orda bi burda
Gamzebzdmnsnl 2melekannesii___ bebeğim sağda cinsiyeti erkek ama doğru mudur bilmiyorum tuttu bizimki 🙈🥰
Habis2534 Solda hissediyorum. Benim bebeğime doktor ters dedi ama henüz hala düzelmedi galiba çünkü kafasını gogsumun altında hissediyorum ama rahatsızlık veriyo ilk gebeligim pek bi fikrim yok sizce olabilirmi
Akca01 2melekannesii___ benimde sag da ama cinsiyetimiz belli degil. Ama erken olusan erkek derler, kiz daha gec olusurmus. Tabi bunlar hep kocakari laflari 🤭🤭
Tgbergll Aslhan123456- Hep orda bi yükselti oluyor elimi koyduğumda hareketlerini orda hissediyorum ultrasonda da kafası hep o tarafta denk geldik 😅 tabiki sürekli dönüyor ama çoğunlukla sağda duruyo diyelim 🐣
Minik1Civciv ipekveannesi hepimizin inşallah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim ♥️