2melekannesii___ Percanper Gobek deligimin alt sol kisminda şişlik var sola dönüp yatinca taş koymuş gibi baski yapiyo sola dönünce hiçbirşey yok yada benim karnım büyüdü o yüzden 💙
Melikelifim Percanper çok ufak bi farklılık bi çekilme gibi itme gibi ama çok çok hafif sağ tarafımda hep
ayseguuuLLL_ 2melekannesii___ ultrasyonda göründü doktor söyledi bende 2 3 kez sol taraftan çkilme hissettim ama her zaman olmuyo
2melek_annesiii 2melekannesii___ kızım sağdaydı oğlum ortada benim bilmiyorum ne kadar doğru ama bence bebeğin rahimin ne tarafına yerleştiğiyle alakalı bu durum
ipekveannesi Pkmezbal 10 tane çocuğu var 5 kız 5 oğlan bu şekilde anlarmış cinsiyetlerini birde der ki sabah uyandığında idrarın rengi açıksa oğlan koyuysa kızdır der. Ama onun aldığımız sıvılarla alakası var bence o yüzden buna inanmıyorum 😅
Minik1Civciv ipekveannesi hepimizin inşallah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim ♥️
Susamtanemm 2melekannesii___ bebeğim erkek hep sağda tam göğsünün altında Dr um bile bu çocuk 9 aydır hep burda dedi. Hareket etse bile hep aynı yerde duruyor
UmutsuzPolyanna Tam göğsümün altında ortada hareket ediyordu ama kızçem 3 gündür keyifsiz sesi soluğu çıkmıyor anca şeker tüketirsem 1 2 tepki veriyor
Mutlu_anne 2melekannesii___ ilk iki kızım hep solda kendinilerini kasarlardi şimdiki hep ortada buda kız 🙈🙈