Snmz Kızlar kola tüketen varmı ya arada aşırı canım istiyor doktor biraz içebilirsin dedi ama korkuyorum içen varmı hiççç
Melistosum Snmz kola ne ? En son ne zaman içtiğimi hatiamiykdjm birşey olmuştu bir bıraktım belki 15 16 sene olacak
deletedmom87894 Snmz çok nadiren içiyorum bazen içim yanıyor kafama diktiğim de oldu bi kaç kez bişey olmadı şükür
Yesimtmr Snmz arada içiyorum oğlumda da içmiştim nolcak valla hiç öyle şunu yeme bunu yeme diyemem dedi doktor bu hamilelik ben sana ne yasaklarsam onu canın istiycek dedi abartmadan yiyebilir içebilirsin demişti
Gulsumelif Snmz ilk gebeligimde esim izin vermiyordu ama şimdi yarım bardak dolduruyor 😀 gözünün doyması adina icmelisin bende şalgam dan korkuyorum.
Yagmurkaragz Gulsumelif valla dalgamı bende çok severim ama bende korkuyorum düşük riski yaratiyormus çünkü
Ozgebhb Snmz ben de ilk başlarda içmicem diyordum ama dayanamadım artık biraz da olsa içiyorum içine çok az su ekliyorum asidi biraz kaçsın diye bazen su eklemeden 🥲
Merve899 Snmz için canınız istiyorsa her hafta her gün için dememiş doktorunuz da zaten ben içtim yani bebeğim gayet sağlıklı 🙂
Seyma_ck Snmz Ben biraz içtim mecbur çünkü bildiğin aşerdim kolayı inşallah bi şey olmamıştır🙄Ama 1 şişe versen kana kana içerim o kadar canım çekiyo enteresan olan hamile değilken kola hiç içmezdim🤔