poyrazinannesi3547 Deletedmom62627 Benim doktor 4 ü bulursa sezaryen dedi bende normalden çok korkuyorum o yüzden iyi beslenyorum çocuğa gtsn diye normal olmasn diye 😬
Deletedmom62627 poyrazinannesi3547 hahahahaha benimki garanti değil işte garanti olsa bir haftada beş kilo yaparım oğlumu 😁 ya bide normale zorlarlarsa
poyrazinannesi3547 Deletedmom62627 Valla benimki 9 eylül üniversitesi hastanesi öyle dediler yarında gtcem bklm bşy dermi bilmiyorum Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 😍
kadifemsii Deletedmom62627 38. Haftada yapılıyor bazen daha erken de yapılıyor ama yapılıyor canım normal doğuma uygunluğun varmı diye bakılıyor
Advy26 Deletedmom62627 daha bugün aklıma geldin acaba bu Sarıgül doğurdu mu diye 🤣😃😃baktım post açmıssın 😄😃
Kbrayankkk2 Deletedmom62627 Aman manyak 6 cm ile sezeryana girdim çok zor normal doğum olsaydi keske simdiki aklımla bende istedim sezeryan😂
Deletedmom62627 poyrazinannesi3547 aa bayılırım 9 eylüle orda okumuştum💕 selam söyle gönlümün sultanı izmire💕 hakkımızda hayırlısı olsun valla canım
Deletedmom62627 yyagmurrsenn yakın açılı bi foton vardı, birilerine kızmış silin hesabımı demiştin üzüldüydüm gittin diye
Deletedmom62627 Kbrayankkk2 ben istemiyom kukum beş metre açılsın ya banane ben sezaryen istiyommmmmmmm 🤣🤣