Deletedmom62627 Kızlar nabersiniz bu sabahhh??? Aklıma bişey takıldı. Bebem kaç kg ve üstü olursa zorunlu sezaryen olurum?
aleladebirmom Deletedmom62627 galiba 4-4,5 kilo arasında sezeryan yapıyolar. Doktora göre de değişiyor
Deletedmom62627 rgk aynen valla yicem yiyebildiğim kadar😁 hastayım hala öksürürken doğacak diye korkuyom 🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧
kadifemsii Deletedmom62627 4.5 sonrası ama çatınız da bunu etkiler . Yani 4. Kg ile de sezeryan olabilirsiniz benim çatım müsait olmasına rağmen açılmam olmadı kızım 4.100 doğdu saatlerce suni sancı çekmiştim
yyagmurrsenn Deletedmom62627 benim 3800 e yakın ama çatım çok dar oldugu icin hiç risk almadı, biraz çatı genişliğine göre de karar veriyorlar..
kadifemsii Deletedmom62627 38. Haftada yapılıyor bazen daha erken de yapılıyor ama yapılıyor canım normal doğuma uygunluğun varmı diye bakılıyor
merhababebik 4.800 ile sezaryen sonrası normal doğum yapan birini paylaşmıştı bir doktor. Bu daha çok doktorunuzun tercihiyle alakalı. Kilonun önemli olmadığını savunan doktorlar da mevcut
charlottececi merhababebik ay ben oyle doktorla doguma girmem. Rahimim patladiktan sonra onun savundugu seylerin bana bi faydasi yok 💆🏻♀️
kuzeymomsss Deletedmom62627 ben çatı ile ilgili olduğunu düşünüyorum bu kilo konusunun,benim kardeşim 4500 kiloyu geçik doğdu ve normal doğum ile