Hulya0621 Arkadaşlar 1 hafta once sezeryan oldum ve bebeğim sarılık oldu doktora goturduk getirim yaptıralım dedi yada bol meme ve mama verin dedi sarilik yasayan deneyimli animeler bana ne oneririrsiniz bebeğim sürekli uyuyor zorla uyandiriyorum yardımcı olun lüten
talhanin_annesi Hulya0621 elleriyle ayaklariyla oyna mutlaka mama ver benimki sarılık yüzünden kuvezde kaldi 😞
Kucukmucize Hulya0621 canım muhakkak kaldıracaksın emzireceksin mamada ver başka bi yolu yok sarılığın
suadeeee Hulya0621 uyusun deyip kaldırmamazlık yapmayacaksın 2 saatte bir sen istersen bir buçuk saatte yap kaldır emzir bizimki de altını değişince uyanırdı direk
2-prensesannesiii Hulya0621 benim kızımda oldu doktor yatiracakti son anda vazgeçti bol bol emzir yarın tekrar bakalım dedi kan tahlili ne göre düşmezse yatırıriz dedi ama ben o gün hep emzirdim ve değeri düştü . Yani tek çare bol emzirmk
Deniz1121 Bizimki altını açınca uyanıyor öyle yapıyorum, mecbur bende mama verdim çünkü süt yetmediği için sarılık oluyor aç kaldığı için, sıvı kaybediyor yeteri kadar beslenemediği İçin, bol bol emzir ve mama ile destekle canım
Hulya0621 suadeeee evet yaptım ama değeri 16 dan 17 ye yukselmis mavu isjn verioruz suan ya dua edin bana
Busraselcuk Hulya0621 Benim bebeğimde 4 ğünlüktü sarılık olmuştu doktor yatıralım dedi ama yatırmadım 2 saatte bir besleyin diyorlar ama kesinlikle ona uymadım. Saat başı yedirdim çok zor uyanıyordu altını açtım pamuğu su ile ıslattım altını bi nevi yıkadım taharetledim o şekilde uyandı. Burnunu sıkıyordum. Ayaklarını sıkıyordum. Zorla yediriyordum emziriyordum. Kusuyordu tekrar veriyordum. Çok şükür 2. Günde değeri 5 derece birden düşmüştü tabi ilk aya göre biraz çok kilo aldı midesi büyüdü ama çok şükür onuda düzene koyduk. Stres yapmayın ben çok ağladım bakamadım besleyemedim hasta ettim diye düşündüm ama bebeğimde bundan çok etkilendi kesinlikle moralinizi yüksek tutun saat başı beslemeye çalışın 20 CC bile içse saat başı kârdır. Allah şifa versin geçmiş olsun miniğe
Halimea Hulya0621 öncelikle gecmis olsun cnm benim . Benim kızımda olmustu gozu yuzu sarı olmustu , doktor fizyolojik dedi 20 gune gecer kendilginden amma bol bol emzir dedi 15 gunde geçti.
Heather Hulya0621 saatte bir emzirmek için uyandırın, mamadan korkmayın çok vermeyin ama destek alın biberonla değilde şırınga ya da kaşıkla daa ii olur memeyi tutmakta zorlanmaz sonrasında. Youtubeda şırıngayla besleme vidwoları falan var. Onun dışımda lütfen sakin okun. Oğlum 55 gün sarılık kaldı anne sütü sarılığı, büyüdükçe karaciğeri daha.iyi çalışacak ve geçecek sarılık unutmayın. Tek çözümü beslenmesi diğer tüm hurafelerw kulak tıkayın lütfen.
Yagmurdgdgn13 Hulya0621 hiç bir şekilde uyanmıyorsa elinizi yıkayıp serçe parmağınızla damağını oksayın. Uyanır kesinlikle mama da vermeniz lazım. Onun sık sık beslenip idrardan atması lazım
Busraselcuk Hulya0621 benim sütüm geç geldi ve çok az az gelmişti 30 CC mama yapıyordum tabi saat başı vermeye çalışınca bazen 10 CC bazen 20 CC içiyordu. Şuan mamayı bırakıp tamamen anne sütü vermeye çalışıyorum. Mama olarak de SMA kullanıyorum memnunum gazı çok olmuyor. Endişelenmeyin geçecek kendinizi yıpratmayın inanın benim bu sebeplerden bu stresten sütüm hemen gelmedi