Umudumsun38 Elif9068 aminn inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağ salim vAkti zamanında alalım yavrularımızı kucaklarımıza
Elif9068 Umudumsun38 merhaba biz doğduk 3 gün önce teyzesi çok şükür bir sorunumuz olmadı tam 36. Haftada dünyya gelmiş olduk dualarınızı eksik etmediğiniz için Allah razı olsun bin kere 🤲
Umudumsun38 Elif9068 Allah’ım bağışlasın kuzunuzu inşallah darısı bekleyen herkesin hepimizin başına.bebiş nasıl durumu iyi mi?
Elif9068 Acemianne__ merhaba biz doğduk 3 gün önce teyzesi çok şükür bir sorunumuz olmadı tam 36. Haftada dünyya gelmiş olduk dualarınızı eksik etmediğiniz için Allah razı olsun bin kere 🤲
Deletedmom10846 Elif9068 benim oğlumda da kordon dolanmıştı malesef suyum gelmesine rağmen sezaryen oldu. Acil ameliyat gerektirmedi hareketlerini takip etmem yeterli olduğunu söylemişti dr um sağ sağlim de doğdu oğlum şimdi 2.5 yaşında 🥰
Elif9068 Deletedmom10846 maşallah çok sevindim rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsin bütün yavrularımıza biz de doğalı 6 gün olduk artık herşey geride kaldı çok şükür sağlıkla aldım kucağıma 🥰