• Gebelik
  • Ay şiştim iyiceeeğğğğğ

sheyda1991 ayy geçmiş olsun 🥺 benim de 5 aya kadar hafif bulantılarım devam etmişti ve 2 haftada birden çıktı göbeğim sanırım ondan taktım biraz bu kadar 🥲😂

Esrabozkurtt tüm hamileliğim boyunca toplam 10 kg aldım 6 kg direk doğumda gitti sonrasında da 2 kg daha verdim hamile kaldığım kiloma dönmeme sadece 2 kg kaldı o da çok rahatsız etmiyor diyetisyen kontrolündeydim hem bebek hem kendi sağlığım için yaptım bunu ☺️

babynil ya ben de böyle olunca şekerden şüphelendim ama şükür şekerde çıkmadı çokta yemek falan yemem bakalım kızlar artık nereye kadar şişeceğim 😂

Brcccc yaa çok güzel maşallah bence hamile kalmadan önceki kilonuzdan daha zayıf olursunuz darısı bana 🥲🙏🏻

Esrabozkurtt bende aynı durumdayım kilolu hamile kaldım ama hamilelik bitsin çok kararlıyım istediğim kiloya inene kadar hamurişi tatlı yok hamileyken yemesem bile kilo aldım sanki iyice psikolojim bozuldu neyse ki kışa denk geliyor yaza kadar veririm kendime güveniyorum ☺️ Bence sende üzülme herkadın alıyor doğumda 8 10 kilosu gidiyor zaten

Minikkalp34 ben de çok kararlıyım şimdi hamileyim diye önceden yaptığım egzersiz ve sporları yapamıyorum endişe ediyorum bir şey olur diye ama yok doğumdan sonra böyle olmayacak tatlıyla zaten aram yok hamur işinide hayatımdan çıkardım mı daha kolay olur inşallah ay kızlar her türlü hepimiz güzeliz daha da güzel olalım 😜🤪

Esrabozkurtt benim ilk 4 ay cıddı kilo kaybım oldu şuan 35 haftalıgım 2 3 kilo fazla var oda bebeğe aittir iştahım çok fazla yok kılo almadım dıye kendımı kötü hıssedıyorum acaba normelmi dıye ☹️

Seymaayyy bence fazla kilo alımı kötü doktorunuz sakıncalı bir durum görmediyse inşallah hiçbir zararı olmaz sağ Salim alırsınız bebişinizi kucağınıza korkmayın 😊

Esrabozkurtt aynen öyle emzirirken zaten kalori harcanıyor moralinizi bozmayın depresyonla uğraşmayın bide aldığınız vitamın takviyeleride kilo yapıyor bi bir dönem ve geçecek bol bol foto çekilin befor after yaparsınız ☺️☺️

Minikkalp34 fotoğraf çekmesemde üzülmem çünkü şu an aynı oburiks gibiyim valla önceme onun resmini koyarım 😂 bu pijamayı doğumdan sonra çöpe atıcam 😂😂 sağ Salim kucağımıza alalım da gerisi hallolur Allah’ın izniyle 🥰