-ir3m Uygun fiyatlı olarak hangi markaları öneriyorsunuz şimdiden bez stoğu yapmaya çalışıyorum baby me ve sleepy aldım denemek için
Ozlem2206 -ir3m ben baby turco aldım çok övüldü çünkü hemde fiyatı sleepy den bile uygundu bebeğimede pişik yapmazsa devam edicem onunla
kizannesi_1004 -ir3m önlem de çok duydum canım stok yapmiyorum ama inşallah iyi gelirse bir süre sleepy kullanayim sonra önlem deneyeyim diyorum.iyice buyuyunce şokun babyland felan denerim zaten🤣
ZnurT -ir3m merhaba görünce yazmak istedim.Can bebenin bandı benim ilk oğlumda beyaz bir leke yaptı maalesef 🥺🥺🥺Belinin yan kısmında beyaz bir leke oluşturdu geçmedi de 4 yaşına girecek yakında 😏😏😏Ben çok önyargılıyım o beze yine de siz bilirsiniz tabi.
-ir3m Ozlem2206 babay turco da almayı düşünüyorum şuan indirim koduyla can bebe çok ucuza geliyor onu alıyım diye düşündüm
-ir3m Dilekleklek e bebek telefonuma mesaj gönderiyor uygulamasını telefona yükledim ve e bebek mağazasından alışveriş yaptım ödeme yaparken kasada telefon numaramı istemişlerdi
ZnurT -ir3m Migros un minies bezi ve şok un bebeland bezi tamamen doğal içerikli kullanmak isterseniz bilginiz olsun.Kardeşim kızı için minies kullanmıştı memnundu.
Civcivinannesiii -ir3m uygun fiyatlidan ziyade icerigi temizmi degilmi ona bakarak almanizi tavsiye ederim
-ir3m Civcivinannesiii içerik açısından hiç düşünmedim çünkü bebekler için üretiliyor kötü içerik olacağını düşünmedim sadece sızdırma sarkma pişik yapma konusunda hangi bezler iyi kötü bilmediğim için sormak istemiştim deneyerek öğreneceğim hepsini🌸