Svvl_enes19 25 haftalık olan var mı yakın tarih de muayene gitmiş bebeğin kilosunu boyunu öğrenmiş yada o haftalardayken gitmiş olanlar ortalama kaç gram yada 1 kilo oluyor mu bebekler
Esrasena 26+5 bizimde,henüz bir hindistan cevizi kadar sert amma velakin içi çok tatlı 😁 Arada tekme tokat girişsede anneye(özellikle uykuya dalıcağım zaman) futbol oynuyodur diye sevindiğimiz bir süreç 😁Sağlıcakla gel minik Yavuzum 🌸🤗
Ozlem2206 evlatkokusu0806 sorma ya basit bi ev süpürmesinden sonra bile çürüğüm çıkıyor çok yoruluyorum daha bu haftalarda erken geliyor ama elimde değil ki🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Mrzsry_47 Gamzeipek kızınız çok küçükmüş kaç aylıkken hamile kaldınız önceki dogumunuz sezaryen miydi yoksa normal mi
Bsra_bhsi 26 haftalık hamileyim kizlar bebeğin hareketleri çok az sadece karnimda bı balon patlaması gibi bişey hissediyorum ama bebeğin vurması değil eminim sizin de öyle mi anlamadım gitti ilk gebeliğim hiç bilmiyorum
TekinSahra44 Bsra_bhsi bende 24 haftalık bende aynı sanki bi balon patlıyormuş gibi oluyo başka birşey yok ama ben hastaneye gittim gayet iyi ve sağlıklı bebeğim. Sadice biraz aşağda o kadar
dilara_cinar99 evlatkokusu0806 kızlar bende 25+3 haftalık hamileyim bebeğimin kilosu 25+1 de 750gr çıktı maşallah önden mi gidiyor bilemedim sizinkiler kaç kiloydu 😊
dilara_cinar99 evlatkokusu0806 Ya normal doğum istiyorum da doğuma kadar 4 üstüne çıkmasından korktuğum için sordum 😅😊
Onurbunur evlatkokusu0806 şükür iyi gidiyor ama bacak aramda ağrı var ama bacaklarımda özel bölgemde değil gece sağa sola dönerken ağrıyor uzun zamandır var
DeryaSekban evlatkokusu0806 selamlar 25+6 dayız. Yürüyen ve yuvarlanan bir panda gibiyim 🤦♀️ Neyseki pandaları severim. Hamileliğimin başında 71 ile hamile kaldım. 67 ye düştüm. fakat 5 kiloyu geri aldım 🤦♀️ doktorum normal dedi ben zayıflıyorum göbek Öne doğru gidiyor 😂 oğlumuz olacak Allah kısmet ederse. Maşallah çok hareketli bir bebem var onu hissetmek çok keyifli oluyor. Umarım hepimiz sağlıkla alırız bebişleri kucağımıza
evlatkokusu0806 DeryaSekban inşallah bende 4 vermiştim 4 5 geri aldım kilolu olduğum için benim faydama oldu bnmde oğlum oluyor nasip olursa inşallah 27 haftalık su gibi geçiyor sanki zaman gün içinde sıkılsam da 😊