evlatkokusu0806 Kızlar çevremde fikir alışverişi yapabileceğim hamiş yok o yüzden bu uygulamada özel konuşma yeri var o şekilde sohbet edebiliriz 2 3 4 kişi ile aynı anda da konuşuluyordu herhalde 💐🌺🙏 bire bir de var
Durununannesi46 evlatkokusu0806 25+3 den selam 🙋🏻♀️ Nefesimi kesen sırt ağrım ve yavaş yavaş kaybettiğim gece uykularıma girdim bu hafta 😔 ha bide sürekli akıntım var🤷🏻♀️ Aldığım kilo da 10u geçti 🙈
Meryu evlatkokusu0806 25+3 6 kilo aldım. 2 yaşında bi oğlum var. O yüzden zor geçiyor 🤷🏻♀️ Ayakta çok kaldığım zaman pelvis bölgesi ve belim ağrıyor gece saat başı uyanıyorum düzenli uykum yok denecek kadar az.
evlatkokusu0806 Durununannesi46 bende dün kaybettim sanki 27 haftalgm bakalım bugun nolacak Akıntı neden oluyor acaba bendede var idrar tahlilim de temiz çıktı
Mucizem58 Durununannesi46 bebek hareketleri azaldım napmalıyım sizce idrar yolu enfeksiyonu olmuşum ilaç kullandım ondan sonra azaldı gece bile hareketli olan oğlum 2 gündür neredeyse hareket yok😔
evlatkokusu0806 Meryu Allah kolaylık versin sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah Rabbim 2 yaşında çocukla nasıl zordur tahmin edemiyorum ben yatıyorum Bi yemek için temizlik için kalkıyorum
Gamzeipek Meryu benim 10 aylık kızım var 27 haftalıkta hamileyim zor geçiyo aynı durumdayız uyku yok ağrı çokkk 🤦🏼♀️
Durununannesi46 evlatkokusu0806 bende hafif enfeksiyon vardı idrarda. Monurol verdi doktor ama bilmiyorum akıntı en baştan beri var bende 🤷🏻♀️
evlatkokusu0806 Durununannesi46 bende hamile olmadan öncede oluyordu ara ara valla bilmiyorum herşeye de ilaç kullanmak istemiyorum vallahi kan ilacım var onu dahi kullanmıyorum o hatam tabi içmem lazım
Mrzsry_47 Gamzeipek kızınız çok küçükmüş kaç aylıkken hamile kaldınız önceki dogumunuz sezaryen miydi yoksa normal mi
Onurbunur evlatkokusu0806 şükür iyi gidiyor ama bacak aramda ağrı var ama bacaklarımda özel bölgemde değil gece sağa sola dönerken ağrıyor uzun zamandır var
bgymuk evlatkokusu0806 bizde 27+5 teyiz 😇 benimde sol kaburgam fena ağrıyor nefes almakta zorlanıyorum. gece soldan sağa dönerken bile uyanıyorum 😂 rabbim hepimize evlatlarımızı sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Busra2013 evlatkokusu0806 28+1 bebis hsreketi birsz durgun 27 fe dahs aktifti saga sola donuncr vajina ssg kalca bacak agrio yuruyunxe ayni sekilde ve ara ara mide yanmalarim oluo hemen acikiyorum bide 28+6 da kontrolum var seker testi yapcm umsrim seker fln cikmaz insallah bebis kilosu 1 kiloyu gecmistir bizde boyle suan🥰🌸😉😌
evlatkokusu0806 Busra2013 tahminimce geçmiştr meyve muz falan ye 😊 mide yanması ağrılar bendede mevcut test 2 3 gün önce yaptrdm
Busra2013 evlatkokusu0806 meyve muz çok tuketıyorum skerr testınız nasıl cıktı sızın kac haftalıksunjz
evlatkokusu0806 Busra2013 27yim ben tatlı falan çok tüketiyorum abur cubur vesaire ama onunla alakası yok galiba normal aralıklarda çıktı 70 80 gibi
Busra2013 evlatkokusu0806 ınsallah bnımde olur ama bence bende var gece yataga gırıncr ayaklarım huzursuz oluo bole soguk yerler arıyorum😔
Ozlem2206 evlatkokusu0806 26dan selamlar🌸 sık idrara çıkma, geceleri sürekli uyanma bel sırt ağrısı ve bi kaç gündürde mide yanması peydah oldu ama herşeye rağmen çok güzel🥰🥰
evlatkokusu0806 Ozlem2206 aynı durumdayız valla bu ağrılara rağmen hamileliği özleyeceksin diyorlar tadını çıkar diyolar nasıl çıkacak o tat bilmiyorum😃😃 ev işi yemek falan yapmasam belki çıkar tadı da 😋😃
gunes1234 Tecrübeli anneler 24 haftalık hamileyim size bebek hareketlerini sormak istiyorum sanki bu hafta bebeğim daha az hareketli 21 22 gibi haftalarda dışarı çıkıcak gibiydi bu hafta durdu bu normal mi siz bu haftadan geçtiniz yardımcı olursanız sevinirim
Gizemkocar gunes1234 herhafta degisebiliyor o biraz da sizin gunluk rutin aktivitelerinize yaptiginz şeylere bağlı olabilir..yediginize ictiginize gore filan da değişir ..mesela ben duzenim bozuldugunda huzursuz oluyorm biyere kalmali gidildiginde filan cocukta onu hissediyor cok hareket etmiyor..sizin hisleriniz de onemli
Ozlem2206 gunes1234 aynısını yaşıyorum canım dediğin gibi 21-22-23 haftalarda sürekli hareketini hissettiriyordu 24-25-26 duruldu daha çok gece ve özellikle sabaha karşı hissediyorum 26yız suan ama hareket ettiğinde artık çok daha güçlü hissettiriyo ve dönmelerinide hissediyorum 30dan sonra daha düzenli hareket ettiğini söylüyorlar 😊
Ozlem2206 evlatkokusu0806 sorma ya basit bi ev süpürmesinden sonra bile çürüğüm çıkıyor çok yoruluyorum daha bu haftalarda erken geliyor ama elimde değil ki🤷🏻♀️🤦🏻♀️