Raziyetes SelinYakgul iyi oldu böyle söylediğin bende deneyeyim bari de ıspanak salatası ne onu bilmiyorum ben 🥲😂
SelinYakgul Raziyetes kuzum ıspanağı güzelce yıkıyorum , marul gibi doğruyorum içine de bir avakadoyu dilimliyorum. Üzerine limon zeytinyağı kekik pul biber ile sos hazırlıyorum 🙏 harika oluyor bence 🙈 en kolay bu şekil tüketilir diye düşünüyorum 🥰
Raziyetes kizannesi_1004 sağol çiçeğim Allah razı olsun 🥰😘💕size de şimdiden afiyet olsun şifa olsun ❤️🌺
ipekveatlas en sevdiğim şekilde yumuşadıktan sonra içine limon peynir atıp tuz zeytinyağı karabiber falan koyup ezin hepsini. of ağzım sulandı😜
Raziyetes ipekveatlas hayde sende hakkını helal et dedim avakado sevilen birşey değil kimsenin canı çekmez 🤦🏼♀️😂😂
Merve-0535 Raziyetes evet hem bebeğe hem Rahime yararlı. Olgun olanı küp küp doğrayıp içine yağ sarımsak tuz ve limon koyup yiyorm ben. Çok lezzetli oluyor. Bazen de yine aynı böyle yapıp. Kızarmış Ekmek üzerine labne sürüp üstüne avakado yu koyuyorm. Öyle de çok lezzetli oluyor ❤️🥰
asenacicek Raziyetes olgunlaşması gerekiyor çatalla ezilebilecek kıvamda olmalı. Ben limon ve biraz tuz ekleyip ezip tost ekmeğine sürüyorum. Başka ekmeğe de peynir sürüyorum onları birleştiriyorum güzel bir sandviç oluyor.
Gnz Raziyetes sarimsakli yogurtla cok guzel oluyor birde limon tuzla cok guzel oluyor ben boyle yiyorum😋😋😋
merakliblog Raziyetes olgun alacaksın öncelikle yumuşak olacak elini bastırdığında. Süzme yoğurt sarımsak tuz ve avokadoyu karıştır miss yemeğin yanında ye
gizzzy35 Raziyetes Her gün yemeğe çalışıyorum çooook severim ayrıca :) İyice yumuşak yani olgun olacak eziyorum püre gibi limon, tuz, zeytinyağı ve varsa biraz ceviz ufalayıp kahvaltı da tüketirim :)
Aslaninannesi01 Raziyetes ben muzla karstrip yedim bazen balda ekledim ilk yediğinizde çok beğenilmiyor ama sonra yeniliyor
Raziyetes SelinYakgul ayy deneyim ben dur bunu aklıma yattı. Labneli olanda yattı aklıma lezzetli duruyor 😂
Elfvli Raziyetes tadi hiç yok yavan 😅 ama yag bakımından çok faydalı. Ben nasıl yapıyorum süzme peynir avokado biraz limon zeytin yağı bir miktar karabiber ile karıştırıyorum. Kızarmış ekmek üzerine sürün enfes oluyor 😋👍
merakliblog Raziyetes tek formül olgun olması rengi koyu yeşil olucak parmağınla bastırınca hamur gibi içine kaçıcak. Bol limon ve sarımsaklı sos yapıp öyle de yiyebilirsin