Baykuss Ne yemek yiyeceğimi şaşırdım her gün pilav da yiyemiyorum doğru düzgün 😔 nasıl besleneceğim sürekli kahvaltılık yiyorumm salatalık domates yiyorumm. Bebek beslenemiyor mu diye düşünüyorum..
Leylakkk Baykuss beslenir korkmayın o haftalarda bende öyleydim 17. Haftadan sonra düzeldi salcasiz çorbalar için, peynir süt tavuk bunları tuketin şuanda bebek sizden beslenmiyor ac kalsanız yine beslenir
Polenpolen52 Baykuss ıyıdır bebek kuzum, bende oyleydım 15 haftalık kontrole gıttm bebek 138 gramdı ıyıydı, 20 haftadan sonra artık zaten ıstahın acılıp kılo alıyomussun
zamloss123 Baykuss bende öyleyim sürekli salatalık meyve ya ekmek arası peynir felan yiyorum biraz da kilom var doktor yemezsen bir şey olmaz çocuğa stoktan beslensin biraz dedi ama sen zayıfsan felan bilmiyorum canım
Baykuss Zehra9616 ihmal etmemeye çalışıyorum normalde su sevmem zorla 2-3 litre içiyorum günlük. İnşallah canım
Baykuss Leylakkk ay içimi rahatlattın canım valla teşekkür ederim 🙏 süt yoğurt peynir yemeye zorluyorum kendimi onları ihmal etmiyorum
Baykuss Polenpolen52 inşallah canım ya hiç bi yemeği yiyesim gelmiyor sağlıklı beslenmiyorum gibi geliyor. Ama sütü yoğurdu peyniri yiyorum zorla
Minnak91 Bende 15 bitmek üzere herşeyi yiyorum 😅😅 niye bilmiyorum hiç tiksinme iştah şeyi olmadı. Darısı size inşallah 🥰🥰
Zehra9616 Baykuss aynen belirli seylerle kendini sinirlama bunu yicem iyi gelcek falan diye ilk 3 ay senden beslenmez ama yinede alacagini alir yani yiyebildigini ye
Leylakkk Baykuss hiç takmayın kafaniza inşallah biran önce düzelirsiniz sizde ben 17. Haftamda aniden düzelmiştim
Baykuss zamloss123 bende sürekli öyleyim 😔 zayıfım ben bakalım iki gün sonra kontrol var inşallah iyi şeyler duyarım hayırlısıyla 😔
Zehra9616 Baykuss kendini sartlayop mideni kusturme mesela meyveli yogurt yap onu yavas yavas ye sonra 1 2 saat sonra ekmek aeasi atistir gibi gibi zorlama kendini
Leylakkk Baykuss rica ederim sağlıkla kucaklayın ha birde benim ablam iki gebeligindede 9 ay kustu hiçbişey yiyemedi ama ikişer 3 kilo üzerinde doğdu, kendini üzme strese sokma yeter
asenacicek Baykuss ben hiçbir şey yiyemiyordum çok iştahsız kalmıştım ama Bebişin kilosu normaldi alması gerekenleri benden almışş. Ben yemeği kendim için yemeğe başlamıştım çok halsiz ve güçsüz düşmüştüm çünkü. Sürekli domates salatalık ve peynirle sandviç yaptım yedim hem kolaydı hemde kokusuzdu. Şu an 32 haftalık artık öyle iştahsız ve halsiz değilim.
Baykuss asenacicek bende tüm günümü öyle geçiriyorum salatalık domates peynirle bi de arada patates kızartması yapıyorum inşallah benim bebişte sağlıklı benden alacağını alıyodur 😔
Meri3220 Baykuss canım benim hiç stres yapma o alıyordur besini. Patates salatası, piyaz, et ve ürünleri, yoğurt kaynamış yumurta hergün bunları tüket mutlaka zaten bir süre sonra atlatırsın inşallah sıkma canını 🤗
Baykuss Meri3220 inşallah canım çok teşekkür ederim hayırlısıyla atlatırım inşallah bebiş sağlıksız zayıf olacak diye korkuyorum 😔