SelinYakgul dml33 İnan varya muayene ücretleri bile aşmışşşşş şok oldum ya 🤦♀️ Ben 13. Haftaya kadar gitmiştim ve şimdi 34. Haftada tekrar döndüm 100 TL den fazla artmış ücret 🤷♀️
Ozlem0133 SelinYakgul Eşime bı danisacam artık canım gidelim derse birde Anamur’dan gidecez biz baya uzak burdaki doktorları pek beğenmiyorum
SelinYakgul Ozlem0133 ayyyy çok uzak gerçekten Allah yardımcınız olsun 🙏 inşallah içinize Sinen bir doktor bulabilirsiniz 🙏♥️
SelinYakgul dml33 eşime sürekli kullandığım kelime bu 😂 hazır çocuğu çıkaracaklar, parayla çocuk mu satın alıyoruz diyorum
dml33 SelinYakgul öyle ama yaa onlar verio gibi sanki 😀herşeyi biz cekioz bide bi ton para dokuoz ucuz hastane ario insan ister iştemez
dml33 SelinYakgul Aynen ole cnn kızımda arzu doruga gittim mesela şimdi 5 buçuk falan diyolar vermem dedim yanı 2. Çocuk diğeri masrafı istegi gitmio ne diye doktora veiym o parayı sezeryan sonuçta cityde gidicm ins orada cok deildir 😅ucuz diye dusunuom kendimce
Ceymir Ünüversite hastanesinde profösöre gidip doğum yapn var mı acaba?orasıda ücretlimi nasıl bilen varsa yazabilir mi
dml33 Ceymir burda deilde adanada bi arkadas gitmişti bin tl gibi bisi versm prof olunca dedi şuan ne kadar bilmiyorm
SelinYakgul dml33 inşallah öyledir 🙏 ama piyasa almış başını gidiyor yani ben geçen Ortadoğu’dan bi fiyat duydum orası da 4 istiyormuş. Kendi kendime 4 Ortadoğu’ya vereceğime 5 medikale veririm diyordum
dml33 SelinYakgul ortadoğu muayene ucreti citydn fazla zaten şimdilik bi gidermsm 100 lira zam gelms😆
Ceymir Melekk-911 ben mecburi gittim ünüversite hastanesine tansiyon hastası oldugum için doktorum sevk etti. Onun için oradan devam edecem ücretlidir illa ki ama ne kadar bilmiyorum işte. Çünkü profösör muayenesi de ücretli 250tl ödüyorum