ddmyldz-33 Masalmevsim ben gidiyorum çok memnunum modern tıp merkezinde gidiyorum akşamları oraya geliyor
SelinYakgul Ecemm33 bende cumartesi günü için Ahmet hocaya randevu aldım medikalde 🤭 bakalım bize ne diyecekler 🎀🌸
Ecemm33 ebrucevik18 her muayeneye gittiğimde randevu saatim 1 saat rahat geçiyordu her seferinde ama sonrasında bi gün gittiğimde elektrik yoktu jeneratörde çalışmıyordu tam 2 saat boyu koskoca hastahanede o beni çok korkuttu ameliyathanelerde dahil öyle bi hastahane
Esra-svr33 Ecemm33 bu hangi hastane, jeneratörün hep bakımlarının yapılması lazım. Küvezdeki bebekler, cihaza bağlı hastalar nolacak. 1 saniyelik kesintide bile büyük risk var. Çok şaşırdım.
Aysenur5 Melekk-911 bu tarz şeyler biraz da doktor hasta ilişkisine bağlı ama ben cidden çok memnunum. Gayette ilgililer detayli organ taramasından bile 15 dakika kadar baktı doktor ki normal de 5 dakika bile bakmadan yollanır denir devlette. Ultrason da keza öyle
Melekk-911 Aysenur5 evet benim 3sene önceki detaylı ultrasonda en fazla 10dk sürmüştür.o kadar yoktur bile
SelinYakgul Ozlem0133 canım merhaba. Bugün gittim Ahmet hocaya , sezaryen ücretini konuştuk. Fiyatlara inanılmaz zam gelmiş zaten muayene ücretleri Bile artmış. Net bit fiyat söylemedi ama 6/7 arası konuşuldu 🙄
Ozlem0133 SelinYakgul Sağol canım sorduğun için gerçekten baya artmış bu fiyat benim için çok fazla o kadar da çok istemiştim orda doğum yapmayı sağlık olsun artık ne yapalım 🤗 sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah
SelinYakgul Ozlem0133 ben bi şans vermeni isterim bir kontrol bile olsa git ve orda doğum istediğini söyle bence doktora. Çok yardımcı oluyor🙏
SelinYakgul Ozlem0133 bu arada çok çok teşekkür ederim Allahım size de hayırlı doğumlar nasip etsin ♥️🧿
Kelebekk-0307 Fadimedemirogluu bende şu an Dilek Güler’e gidiyorum memnunum diyebilirim ücret konusunu konuşmadık ama bilginiz var mı acaba ne kadar oluyor doğum ücretleri?
SelinYakgul dml33 İnan varya muayene ücretleri bile aşmışşşşş şok oldum ya 🤦♀️ Ben 13. Haftaya kadar gitmiştim ve şimdi 34. Haftada tekrar döndüm 100 TL den fazla artmış ücret 🤷♀️
Kelebekk-0307 dml33 kaç haftaliksiniz acaba bende erken diye sormadım sorduğumda cevap vermediler merak ettim fazla olursa şehir hastanesine gitmeyi düşünüyorum da bakalm
dml33 Kelebekk-0307 13+6ym 12. Haftada gittiğimde sordm disardaki kızlara doktorla konuş dedi bende erken diye sormadm
Ozlem0133 SelinYakgul Eşime bı danisacam artık canım gidelim derse birde Anamur’dan gidecez biz baya uzak burdaki doktorları pek beğenmiyorum